Pre deti

Dievčatá a chlapci, do sedla!

Horseland
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na Skylink Live TV Sledovať

Všetci milovníci koní by mali spozornieť. Čaká vás jazda v sedle koní, ktoré len tak nestretnete. Čarovný svet ranča Horseland je totiž plný zvierat, vďaka ktorým sa naučíte všetko, čo potrebujete, aby sa z vás stali naozajstní preborníci v jazde na koňoch.

V novom animovanom seriáli sa zoznámite so štvoricou teenagerov, ktorých spája hlavne láska ku koňom, ale aj ku zvieratám a prírode všeobecne. Ich jazdecký klub sa nachádza v očarujúcom kraji plnom zelených pastvín a malebných lesov pretkaných chodníkmi, ktoré vyložene lákajú k vychádzkam. Tri dievčatá a chlapec sa tu starajú o svoje kone, ale aj o ostatné zvieratá, ktoré k stajniam patria, a zažívajú mnoho dobrodružstiev.

Veľmi rýchlo sa z nich stanú tí najlepší kamaráti, ktorí ťahajú za jeden povraz. Spoločne sa učia starať o svoje kone, zisťujú, že je to síce tvrdá práca, často však tiež skvelá zábava. Prenikajú do tajov drezúry, ktorá rozhodne nie je ľahkou disciplínou, a krv v žilách im poriadne rozpumpujú skoky o ceny a ďalšie súťaže. Z mladých jazdcov a ich koní sa stáva neporaziteľný tím, ktorý spája najpevnejšie puto zo všetkých – priateľstvo. Ich idylický svet je však niečím jedinečný, zvieratá žijúce na ranči totiž vedia rozprávať! Spoločne so štvoricou hrdinov sa tak dozviete všetko, čo k takej práci na ranči patrí, čo všetko je treba zvládať, aby kone mohli pretekať a dozviete sa aj veľa o základných jazdeckých disciplínach. Horseland je nielen dobrodružným a zábavným seriálom pre školákov, ale aj celkom poučným predstavením. Vaše ratolesti preto určite pochopia, že svet z konského chrbta je síce nádherný, ale tiež to, že si takýto „maznáčik“ vyžaduje veľa času a práce.

Viac nájdete v tabletovom magazínu, ktorý je dostupný pre iOS a Android, alebo pre PC.

Horseland

Pre deti
Foto Minimax
Minimax streda 1. 6. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC