Pre deti

Denver – Posledný dinosaurus

Denver – Posledný dinosaurus
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na Skylink Live TV Sledovať

Domáci maznáčik oživí život každej rodiny. Je jedno, či máte mačku, psa, akváriové rybičky alebo papagája.

Hlavné je, že sa deti nenudia a majú svojho obľúbeného kamaráta doma. Ale čo keby váš maznáčik nemal huňatú srsť, chodil po dvoch a bol zelený? Čo by to tak asi mohlo byť? Harry už vie, pretože práve on má doma dinosaura! V animovanom seriáli Denver – Posledný dinosaurus chodí tento roztomilý „pravekáč“ všade s Harrym a správajú sa skôr ako bratia než ako pán a jeho maznáčik. Denver je jednoducho taký milý a zábavný dinosaurus, že podobného kamoša by chcel mať doma asi každý. Okrem Harryho trávi Denver všetok čas s ďalšími kamarátmi – hlavne s Charlotte, ktorá má svoj vlastný blog, a s Danom, ktorý túži byť superhrdinom (preto má na hlave vždy šatku, ktorá sa v sekunde premení na originálnu superhrdinskú masku). Táto partička sa neustále niekde potuluje a zažíva jedno dobrodružstvo za druhým. Občas je to celkom napínavé, to keď napríklad objavia záhadnú debnu, v ktorej je ukryté dinosaurie vajíčko… Že by Denver nebol jediný a posledný dinosaurus na Zemi? Presvedčiť sa budete musieť sami.

Seriál s rovnakým názvom bežal na televíznych obrazovkách už na konci 80. rokov. Mal však oveľa dobrodružnejšie ladenie a sledovali ho aj staršie deti. Nová verzia je určená skôr deťom vekovo okolo prvej triedy a tomu zodpovedajú aj príbehy. Každá epizóda je zameraná hlavne na zábavu, trochu poučenia, ale predovšetkým dáva dôraz na priateľstvo. Malí diváci by tak mali hravou formou spoznávať svet a učiť sa spoločne s Denverom, ktorý je tak trochu malé trdlo a všetko mu ešte nejde.

Denver – Posledný dinosaurus

Pre deti
Foto Minimax
Minimax utorok 19. 11. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC