Pre deti

Bob The Builder: Mega Machines

Bob The Builder: Mega Machines
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na Skylink Live TV Sledovať

Chytľavú úvodnú pesničku: „Staviteľ Bob, vieme to opraviť. Staviteľ Bob, áno vieme.“ pozná určite každý drobec. Poznáte však novú počítačovo animovanou sériu?

Nemusíte sa báť veľkých zmien. Bob je stále dobrosrdečný opravár, ktorý sa stará o blaho svojho mestečka, aby tam všetko fungovalo, ako má. Zostala mu tiež jeho obľúbená kockovaná košeľa a žltá prilba, bez ktorých by bol na nepoznanie. Čo je však najdôležitejšie aj v novej verzii je jeho najlepšou kamarátkou a často pravou rukou opäť Wendy. A nakoniec seriál by nebol kompletný bez ukecaných pracovných áut a strojov, ktoré by si prial mať asi každý staviteľ alebo opravár. No uznajte, aký iný bager než Scoop by dokázal urobiť toľko práce a ešte si pri tom pospevovať. A čo taká ukecaná miešačka Dizzy, bez nej by nebola v Bobovi žiadna sranda.

Samozrejme nechýba ani strachopud autožeriav Lofty alebo buldozér Muck.
Bobova parta je proste kompletná aj v novom šate a čakajú na ňu ďalšie dobrodružstvá. Tentokrát to ale bude mať Bob ťažké, pretože sa bude musieť postarať o poriadne veľkú stavbu. Pri meste má vzniknúť priehrada, a tak je treba premeniť starý lom na vodnú nádrž. Aj keď Bobovi skomplikujú prácu niektorí miestni obyvatelia, nakoniec ako správny staviteľ s prehľadom všetko ako vždy zvládne, hoci sa pri tom tentoraz dosť zapotí.

Príbehy zostávajú rovnaké a hlavní hrdinovia tiež, takže malých majstrov by mal Bob baviť stále rovnako. Len je možno škoda, že počítačovej animácii chýba kúzlo pôvodných bábok – aj keď sa tvorcovia snažili, bábkový svet oveľa viac pripomínal hračky a tým bol deťom bližší. Bob je však šikovný staviteľ, tak zvládne určite aj túto premenu na výbornú.

BOB The Builder: Mega Machines

Pre deti
Foto Minimax
Minimax pondelok 13. 8. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC