Pre deti

Barbie: Zachráňte psíkov

Barbie: Zachráňte psíkov
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na Skylink Live TV Sledovať

Barbie sa nikdy neomrzí, sympatická blondínka má stále plno práce a zažíva najrôznejšie dobrodružstvá, aj na tanečnej súťaži.

Tentokrát sa s Barbie a jej sestrami vypravíme do exotiky vo filme Barbie: Zachráňte psíkov. V ostrovnom raji, pekne pri mori, sa chystá Chelsea na tanečnú súťaž, ktorú by veľmi rada vyhrala. Samozrejme, že ju sestry nenechali ísť samotnú, ale na rozdiel od nej si užívajú viac prázdninového slnenia a kúpania. Chelsea im to ale vôbec nemá za zlé, tanec miluje a každodenné tréningy ju bavia. Navyše so sebou dievčatá majú svoje roztomilé šteňatá, takže im je veselo až-až. Ale len do chvíle, než chlpatí drobci trochu omylom naskočia do cudzieho auta… V tej chvíli sa začína to pravé dobrodružstvo, pretože dievčatá musia svojich miláčikov nájsť, čo ani na malom ostrove nie je nič jednoduché. Havkáči sú ako z divých vajec a zoznámia sa postupne prakticky s každým, kto na ostrove žije. Je to taká trochu smiešna detektívka, kedy sú šteňatá neustále o krok napred pred svojimi majiteľkami. Každé dobrodružstvo však raz musí skončiť a v prípade Barbie a jej sestier končí samozrejme všetko stretnutím s roztomilými chlpáčmi. A ako dopadne Chelsea na súťaži? Podarí sa jej zatancovať pripravenú zostavu bez chybičky? Na to už sa budete musieť pozrieť sami. Filmy s Barbie sú vždy takým pohladením po duši. Chlapcov asi veľmi baviť nebudú, ale malým diváčkam určite urobia radosť. Navyše sa v tomto konkrétnom diele stretávajú obľúbené postavy s roztomilými psíkmi, a k tomu ešte aj s noblesnými koníkmi.

Barbie: Zachráňte psíkov

Pre deti
Foto Minimax
Minimax sobota 8. 6. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC