Hudba a lifestyle

Predstavenie stanice: Film+

Predstavenie stanice: Film+
Skylink Live TV

Sledujte na Film+ na Skylink Live TV Sledovať

Nové seriály, kultové filmy aj klubovky pre milovníkov artových a starých filmov, dokumenty. To všetko nájdu diváci na stanici Film+.

Drsná miniséria Krvavá vojna: Hatfieldovci a McCoyovci rozpráva skutočný príbeh pomsty, pýchy, zrady, lásky, odvahy a nenávisti, ktorý začína v roku 1863. Kevin Costner a Bill Paxton si zahrali dvoch vojakov, ktorí sa po konci americkej občianskej vojny vracajú domov na svoje ranče – Anse Hatfield do Západnej Virgine a Randall McCoy kúsok za hranice štátu Kentucky. Obaja sú to tvrdí chlapi, kovboji, ktorých rody sa desiatky rokov neznášajú a idú si po krku, vzájomné neporozumenie a rastúce napätie nakoniec vyústi v nenávistný spor medzi oboma klanmi, ktorý dokonca takmer prerastie do vojny medzi oboma štátmi.

To seriál Mafiánovci zobrazuje trampoty bývalého mafiánskeho bossa (Robert De Niro), jeho manželky (Michelle Pfeiffer) a detí, ktorí sú zapísaní do programu na ochranu svedkov a musia sa presťahovať z Ameriky do Francúzska. Rodina sa zo všetkých síl snaží zapadnúť v novom prostredí, svoju zločineckú krv ale nezaprie.

Portrét jedného z najlepších českých režisérov ponúka dokument Miloš Forman: Čo ťa nezabije… režiséra Miloša Šmídmajera. Jeho prvý počin o dvojnásobnom držiteľovi Oscara s názvom Drž se toho snu vznikol po nežnej revolúcii a zachytával Formana pri jeho ceste na bicykli z Paríža do Karlových Varov na filmový festival. Ten z roku 2009 potom dáva divákom nahliadnuť do Formanovho súkromia a zaoberá sa profesionálnymi aj osobnými zvratmi v jeho živote.

Predstavenie stanice: Film+

Hudba a lifestyle
Foto Film+
Film+ streda 29. 11. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC