Hudba a lifestyle

Nazareth

Nazareth
Skylink Live TV

Sledujte na Rebel na Skylink Live TV Sledovať

Nazareth je malebné mestečko v severnej časti Izraela. Alebo tiež škótska skupina, ktorá nemá s legendárnym židovským tesárom nič spoločné.

Keď teda napíšeme, že 20. apríla, dvetisíc dvadsať rokov po ukrižovaní biblického proroka, sa Nazareth objaví v pražskom Fore Karlín, nie je v tom žiadny náboženský podtext. Aj napriek tomu, že kresťania na druhý príchod čakajú dosť dlho. Aprílový príchod sa ale týka albumu s názvom Tattooed On My Brain, kvôli ktorému Škóti vyrazili na výročné turné. Fanúšikovia sa teda môžu tešiť na obsah tohto už 24. albumu, okrem iného aj na live verziu pesničky Pole To Pole, ktorú doteraz mohli počuť len v rádiu. Celá táto záležitosť vás príde minimálne na 790, maximálne na 2 700 korún. Čo je slušné, na to, že Nazareth sú stále jednou zo základných ikon rocku. No a ak sa vám táto cena nezdá, môžete nesmrteľné hity skupiny Nazareth naladiť na staniciach televízie Skylink.

Nazareth

Hudba a lifestyle
Foto Profimedia.cz
Rebel streda 11. 12. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC