Film / seriál

Telo ako dôkaz: Len cez moju mŕtvolu

Telo ako dôkaz
Skylink Live TV

Sledujte na AXN na Skylink Live TV Sledovať

Hlavnou postavou nového seriálu z dielne AXN je doktorka patológie, ktorá je skvelá odborníčka na mŕtvych. Horšie už jej to ide so živými.

Doktorka Megan Hunt (Dana Delany) bola vynikajúca neurochirurgička, ale jej sľubne rozbehnutú kariéru ukončila autonehoda. Po tom, čo stratila cit v rukách, sa vrhla na dráhu súdnej patologičky a stala sa najznámejšou súdnou lekárkou vo Philadelphii.

Napriek tomu, že je vo svojom odbore špičkou, predchádza ju reputácia ťažkej spolupracovníčky. Našťastie ale na jej strane stojí tiež niekoľko jej fanúšikov, ku ktorým patria služobne mladší kolegovia alebo vyšetrovateľ Peter Dunlop (Nicholas Bishop), ktorý toleruje jej neortodoxné správanie. Nech už je jeho pôvodom nepríjemný rozvod alebo absencia spoločenského života. Keď dôjde na porozumenie mŕtvym, je doktorka Megan Huntová osobou na slovo vzatou. Ako ale hovoríme už na začiatku, na vzťahoch so živými ale musí ešte popracovať.

 

Telo ako dôkaz

Film / seriál
Hodnotenie FDB 73 %
Foto AXN

Obsadenie Jeffrey Nordling, Mary Mouser, Azita Ghanizada, Nathalie Kelley, Stephanie Atkinson

Dĺžka 41 min.

AXN piatok 28. 8. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC