Film / seriál

Skús ma rozosmiať

Skús ma rozosmiať
Skylink Live TV

Sledujte na AXN na Skylink Live TV Sledovať

Je veľa mužov, ktorí si myslia, že poznajú dokonalé finty. A že vďaka nim s nimi odíde domov každá baba, ktorú si večer vyhliadnu. Jeden taký trik má v repertoári aj Danny (Adam Sandler) a stavíme sa, že neuhádnete, o čo ide.

Danny predstiera, že je ženatý. Nosí vo vrecku nohavíc erárny snubný prstienok, ktorý si vždy, keď si vyhliadne nejakú obeť, nasadí na prst a vžije sa do roly. Že to nemôže fungovať? Samo o sebe by asi nemohlo, lenže Danny to zakaždým doplní srdcervúcou historkou. Napríklad, že ho doma žena bije pred deťmi, alebo že ho podvádza kade chodí. A to spoločne s jeho psími očami na mierne pripijeté dámy proste funguje. Lenže Danny nepočíta s tým, že by mohol niekedy stretnúť niekoho, s kým by to mohol myslieť možno naozaj vážne. A táto nová vyvolená nájde vo vrecku jeho nohavíc ten prekliaty prstienok. Danny prepadne panike a radšej, než aby sa jej priznal, príde s tým, že síce ženu má, ale sú tesne pred rozvodom. A to odštartuje sériu situácií, ktoré by nečakal ani v tej najväčšej nočnej more.

Skús ma rozosmiať

Film / seriál
Hodnotenie FDB 79,8 %
Foto AXN

Réžia Dennis Dugan

Obsadenie Jennifer Aniston, Adam Sandler, Bailee Madison, Nicole Kidman, Kevin Nealon, Nick Swardson, Dave Matthews

Dĺžka 117 min.

Rok 2011

AXN pondelok 30. 12. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC