Film / seriál

Sexbomba od vedľa

Sexbomba od vedľa – romantická komédia
Skylink Live TV

Sledujte na Film+ na Skylink Live TV Sledovať

Čo všetko sa môže stať, keď sa vašou novou susedkou stane nádherné dievča na zahryznutie a vy máte v tej chvíli čerstvých osemnásť?

Keď sa Danielle (Elisha Cuthbert) nasťahuje do svojho nového domu, je jej osemnásťročný sused Matthew (Emile Hirsch) úplne stratený. Bezhlavo sa zamiluje a robí všetko preto, aby získal jej priazeň. Dokonca zabudne na svoje slušné vychovanie. Lenže na ceste k Daniellinmu srdcu stojí nejedna prekážka a prekvapenie. Ako napríklad keď vyjde najavo, že milá a zdanlivo bezbranná Danielle je bývalá pornohviezda. To je pre sebavedomie zamilovaného Matthewa tvrdá rana. Danielle navyše „svojho chlapca“ nijako nešetrí, a tak si Matthew užije nejednu horúcu chvíľku. Ale čo narobí, ak chce mať ženu svojich snov naozaj pre seba, bude musieť zabojovať viac, než si dokázal vôbec predstaviť.

Atmosfére úspešnej komédie pomáha aj výber skvelej hudby – Baba O'Riley od The Who, Under Pressure od Queen a Davida Bowieho, klasika What's Going On od Marvina Gaya či Sweet Home Alabama od Lynyrd Skynyrd. Komédia režiséra Lukea Greenfielda je skrátka ideálna televízna voľba pre posledný deň roka.

Sexbomba od vedľa

Film / seriál
Hodnotenie FDB 74,2 % Hodnotenie redakce
Foto Film+

Réžia Luke Greenfield

Obsadenie Emile Hirsch, Elisha Cuthbert, Timothy Olyphant, James Remar, Christopher Rodriguez Marquette, Paul Dano, Timothy Bottoms

Dĺžka 110 min.

Rok 2004

Film+ sobota 31. 12. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC