Film / seriál

Seriálová bomba na začiatok roka!

Vyjednávač – brazílsky akčný krimiseriál
Skylink Live TV

Sledujte na CANAL+ Action na Skylink Live TV Sledovať

Televíznu udalosť si prichystala stanica CANAL+ Action. Je ňou brazílsky akčný krimiseriál, ktorý v dych vyrážajúcom tempe rozpráva o špecialistovi na vyjednávanie so zločincami.

Minuloročná seriálová novinka privádza na scénu Gabriela Mencka – chlapa s tvrdou tvárou, ale mimoriadnou schopnosťou vcítiť sa do mysle aj tých najbrutálnejších zločincov a presvedčiť ich, aby sa vzdali. Menck, ktorý bol aj napriek svojim rizikovým metódam vždy považovaný za hviezdu jednotky GATE (Special Tactical Actions Group), však v teréne v posledných mesiacoch chýbal. Nebolo mu totiž súdené čeliť len zlu zvonku, osud mu nachystal ranu aj v súkromí – pri záhadami obostretej autonehode stratil milovanú ženu Sofiu. Jeho syn prežil, ale pri traumatickom šoku onemel a Menck sa o neho musel postarať.

Lenže situácia v São Paule začína byť neúnosná, a tak na naliehanie majora Chacura, svojho priameho nadriadeného, Menck kývne na návrat. Navyše je odhodlaný popri bežných prípadoch začať krok za krokom pracovať aj na tom svojom a objasniť nejasnosti, ktoré stále sprevádzajú smrť jeho milovanej.

Jeden únos za druhým

Podľa Chacurovho priania sa Menck okamžite ocitá späť v prvej línii. Netrvá dlho a do kríža sa púšťa nielen so zločincami, ktorí pri lúpeži zajali rukojemníkov, ale aj so svojím nadriadeným a taktickým tímom. Svojich nevšedných metód sa však Menck vzdať nemieni. Čeliť musí únoscom dedičky stavebnej firmy, zajatiu moderátora v jeho vlastnom dome, bývalému manželovi, ktorý uniesol svoju expartnerku v deň jej svadby, alebo prepadnutiu Štátneho dopravného podniku. V ohrození života sa pri vypätých akciách ocitá ako samotný Menck, tak aj jeho nadriadený Chacur…

Model s tvárou hrdinu

V hlavnej úlohe na svetových filmových weboch pozitívne hodnotenej série sa predstaví štyridsaťsedemročný Malvino Salvador, brazílsky model a hviezda radu tamojších telenoviel. Aj keď si herec od televíznych projektov v minulosti občas odskočil k filmu alebo k divadlu, vyzerá to, že práve osemdielna krimi Vyjednávač (v origináli Negociador) môže byť seriálom, ktorý ho zo sveta telenoviel posunie na výslnie akčných krimiseriálov.

Vyjednávač

Film / seriál
Hodnotenie redakce
Foto CANAL+ Action

Réžia Isabel Valiante

Obsadenie Malvino Salvador, Maria Manoella, César Mello, Luana Tanaka, Christiana Ubach, Rodrigo de Odé, Emílio de Mello…

Dĺžka 8 × 38–47 min.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC