Film / seriál

Rod

Rod – kanadský kriminálny seriál
Skylink Live TV

Sledujte na CANAL+ Action na Skylink Live TV Sledovať

Surový príbeh z Dublinu elektrizujúcim spôsobom opisuje vybavovanie si účtov írskej mafie.

Jadrom írskej série je konflikt medzi zločineckou rodinou a medzinárodným kartelom. V pôsobivom spracovaní ukazuje nielen mafiánske praktiky gangov, ale aj bežný život jednej z rodín, ktorej obživou sa stala práca mimo zákona – Kinsellovcov. Ide o malú, ale pevným putom prepojenú zločineckú rodinu z írskej metropoly, ktorá je stále viac v rozpore s mocným drogovým kartelom Cunninghamovcov. Kinsellovci sa snažia byť nezávislí, ale gang Cunninghamovcov ich stále viac ovláda. Vzťahy medzi nimi vrú, a keď sa horkokrvný syn Franka Kinselly Eric neudrží, pošle svojím vražedným konaním celú rodinu do pekelnej vyhne. Je jasné, že v nastávajúcej vojne budú na oboch stranách obete.

Na seriál, ktorého prvá séria sa predstavila pred dvoma rokmi, sa zniesla chvála odborníkov aj divákov pre skvele napísaný scenár aj herecké výkony Ciarána Hindsa, Aidana Gillena či Clare Dunne. Na CANAL+ Action od 21. novembra vždy dve epizódy za sebou.

Rod

Film / seriál
Hodnotenie redakce
Foto CANAL+ Action

Réžia Diarmuid Goggins, Tessa Hoffe

Obsadenie Charlie Cox, Ciarán Hinds, Clare Dunne, Maria Doyle Kennedy, Sam Keeley, Emmett J. Scanlan, Aidan Gillen, Keith McErlean, Ben Carolan

Dĺžka 16 x 47–51 min.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC