Film / seriál

Materstvo

Materstvo – austrálsky sci-fi seriál
Skylink Live TV

Sledujte na AXN na Skylink Live TV Sledovať

Otázka, aké dopady budú mať klimatické zmeny na našu civilizáciu, znepokojuje čím ďalej tým viac ľudí. Austrálski tvorcovia výpravného sci-fi seriálu Materstvo ponúkajú znepokojujúco realistickú odpoveď. O to mrazivejšiu, že dej je umiestnený do bezprostrednej budúcnosti, ktorú zakúsime ešte my sami.

Hlavnou hrdinkou seriálu je nadaná neuropsychologička Eadie Boulay (Joanne Froggatt). Žije s manželom v Sydney. Austráliu sužujú agresívne kyslé dažde a 170kilometrové veterné smršte. Obrovské požiare vyháňajú farmárov z pôdy, mohutné prílivové vlny devastujú pobrežie. Vplyvom oteplenia sa šíria parazitické ploštice roznášajúce desivú Chagasovu chorobu. Vláda kontroluje už len niektoré územia, na hraniciach ktorých sa tiesnia tisíce zúfalých utečencov. Vlny horúčav a sucha vedú k nedostatku vody a potravín. Výpadky elektriny sú na dennom poriadku. Napriek tomu Eadie túži po dieťati. Navzdory úradom a obavám manžela sa rozhodne riskovať vlastný život, aby priviedla do umierajúceho sveta život nový.

Materstvo

Film / seriál
Foto AXN
AXN pondelok 23. 8. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC