Film / seriál

Kultový ľudožrút sa vracia

Hannibal III.
Skylink Live TV

Sledujte na AXN na Skylink Live TV Sledovať

Neukojiteľný apetít ženie geniálneho zločinca Hannibala Lectera po celej Európe. Tretia séria populárneho seriálu opäť ponúkne temné rozprávanie o nepekných veciach.

Po šokujúcich udalostiach z konca druhej série je Hannibal (Mads Mikkelsen) na úteku. Na potulkách Európou ho sprevádza psychiatrička Bedelia Du Maurier (Gillian Anderson). Geniálny zločinec sa síce vybavil novou identitou, jeho chorobný apetít a túžba po ľudskom mäse ho bohužiaľ neopúšťa. Mimochodom, uvedomili ste si niekedy, že jeho meno je nápadne podobné slovu „kanibal“?     
 
Kto sa raz dôverne stretne s doktorom Lecterom, býva polapený v temnej sieti jeho charizmy. Rovnako ako vo filmových pokračovaniach, aj tu sa postavy policajtov snažia ľudožrúta chytiť na vlastnú päsť a ich lov sa stáva celoživotnou obsesiou. A tak niet divu, že sa opäť skrížia životné cesty Willa (Hugh Dancy), Jacka (Laurence Fishburne) a Alany (Caroline Dhavernas), ktorých poznáme z predchádzajúcich sérií.
 
V druhej polovici novej série sa Jack bude snažiť presvedčiť večne labilného Willa, aby použil svoj detektívny talent a pomohol mu odstrániť novú hrozbu – sériového vraha, ktorý si za korisť vyberá celé rodiny. Novinári síce novú beštiu prekrstili na Zúbkovú vílu, samotný zločinec si však hovorí inak – Červený drak. Neľútostný súboj donúti Willa, aby hľadal rady u svojho dávneho parťáka – Hannibala Lectera.

 

. . . 

Podrobnejšie informácie o filme, vrátane fotogalérií a traileru nájdete v magazínovej verziu pre tablety, mobily alebo čítačke pre PC a Mac.

Hannibal

Film / seriál
Hodnotenie FDB 82,3 %
Foto AMX

Réžia Vincenzo Natali

Scénár Bryan Fuller, Thomas Harris

Obsadenie Mads Mikkelsen, Hugh Dancy, Laurence Fishburne, Caroline Dhavernas, Gillian Anderson, Tao Okamoto

Dĺžka 45 min.

AXN streda 19. 8. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC