Film / seriál

Krajčírka

Krajčírka – austrálska dráma
Skylink Live TV

Sledujte na JOJ Cinema HD na Skylink Live TV Sledovať

Krajčírka, to je Kate Winslet v úlohe, za ktorú je treba ju milovať. A zďaleka v tejto filmovej lahôdke nie je jediná.

Na hercoch a prepracovanom scenári je napokon Krajčírka postavená. Kate Winslet sa ako pôvabná a úspešná krajčírka Tilly vracia do rodného austrálskeho zapadákova, aby zúčtovala s minulosťou. Odviezli ju odtiaľ ako malé dievča, keď kvôli nej prišiel o život rovnako starý chlapec. Naozaj ho ale Tilly vtedy zabila? Z osudného dňa si nepamätá nič, jej myseľ ale vražda dráždi. A tak je po rokoch na mieste činu, aby zistila pravdu.

Stojaté vody špinavej dedinky s množstvom podivných obyvateľov a kostlivcov v ich skriniach rozčerí silou víchrice. Za to stojí už jej entrée na zápase dedinského futbalu, kde chlapov magnetizuje svojím líčením a vyzývavou róbou. Ale to je ešte len začiatok, Tilly totiž prišla zohrať divadlo o poznanie väčšie!

Winslet v jej misii sekundujú vynikajúca austrálska herečka Judy Davis, nominovaná na Oscara za filmy Manželia a manželky a Cesta do Indie, Liam Hemsworth, ktorý sa blysol v katastrofickom thrilleri Deň nezávislosti: Nový útok či Hugo Weawing, známy ako agent Smith z Matrixu.

Krajčírka

Film / seriál
Hodnotenie FDB 74,2 % Hodnotenie redakce
Foto JOJ Cinema

Réžia Jocelyn Moorhouse

Obsadenie Kate Winslet, Liam Hemsworth, Judy Davis, Hugo Weaving, Sarah Snook, Caroline Goodall, Kerry Fox

Dĺžka 118 min.

Rok 2015

JOJ Cinema HD nedeľa 6. 11. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC