Film / seriál

Hriešny zoznam: Polonahota a masáže na predaj

Hriešny zoznam
Skylink Live TV

Sledujte na AXN na Skylink Live TV Sledovať

Matka samoživiteľka Jennifer Love Hewitt má s extra službami v masážnom salóne úspech. Teraz už aj v druhej sérii jemne dráždivého seriálu.

Bývalá detská hviezdička Jennifer Love Hewitt dospela a na prvý pohľad to nemá jednoduché. Oblečenia poskromne, celé dni na nohách a ťažká drina. Pravda je však taká, že Jennifer Love Hewitt je hviezdou úspešného romanticko-dramatického seriálu Hriešny zoznam, v ktorom ako osamotená matka musí priložiť ruky k dielu v masážnom salóne pre klientov so špeciálnymi potrebami. Na začiatku bol televízny film Hriešny zoznam. „Keď sme točili, stále sme si robili srandu, aké by to bolo super urobiť z filmu seriál a ponoriť sa do životov žien v masážnych salónoch a tak,“ spomína. Keď sa potom vysoká sledovanosť spojila s úspechom v podobe nominácie na Zlatý glóbus pre herečku v hlavnej úlohe, z jednorazovej záležitosti vznikol rozsiahlejší projekt. Druhá séria Hriešneho zoznamu má dokonca o polovicu viac dielov ako prvá. Tešte sa na sladko zaokrúhlenú pätnástku. 
 

Milostný trojuholník

„V druhej sérii zisťujeme, že než sa Riley stala matkou, snívala o tom, že prerazí ako speváčka. Možno zase dostane príležitosť, pretože vďaka jednému zo svojich klientov sa zoznámi s hudobným producentom a dokonca mu zaspieva. Uvidíte, čo sa bude diať!“ Hovorí Jennifer. Spevácke túžby jej hrdinky nie sú úplne náhodným scenáristickým vrtochom. Bývalá detská ikonka televízie Disney Channel a svojho času idol tínedžerov zo seriálu Správna päťka má už od útleho veku so spievaním skúsenosti. Do dnešného dňa jej vyšla kopa singlov a štvorica albumov. Hriešny zoznam sa napriek tomu v druhej sérii nemení na muzikál. V strede diania stále zostáva vášnivá romanca a osvedčená dráma.
 
„Dej sa sústredí na milostný trojuholník medzi Riley a dvoma bratmi, ktorí sa okolo nej točia. Ktorého si asi vyberie? Radšej nebudem moc prezrádzať, ale môžem povedať, že Riley sa bude musieť rozhodnúť, kto z nich je pre ňu lepší,“ tvrdí Jennifer. 
 

Bielizeň robí človeka

Jennifer Love Hewitt prakticky v každej scéne pôsobí, že jej úloha v Hriešnom zozname bola napísaná priamo na telo. V tých špeciálnych chvíľach, kedy sa kvôli klientom vyzlieka do dráždivého spodného prádla, to prakticky platí doslova. S vlastnou polonahotou aj faktom, že pred ňou líhavajú rovnako sporo odetí muži, sa vyrovnala jednoducho. „Po pravde povedané, chlapi na sebe majú pod uterákom pančucháče v telovej farbe. Už dlho sa donekonečna pýtam, či by nemohli nosiť niečo trochu atraktívnejšie,“ smeje sa. Šortky pripomínajúce podivnú výbavu na bicykel sa od prvej série počas nakrúcania neustále strácajú. Dámske osadenstvo Hriešneho zoznamu ich totiž s radosťou schováva, kde môže.
 
To, čo na sebe máva Jennifer, naozaj vyzerá oveľa hriešnejšie. „Všetko si vyberám sama, hlavne bielizeň,“ prezrádza. „Väčšinou podľa toho, čo si myslím, že by na mne chcel klient vidieť, alebo že bude v danej scéne najlepšie pôsobiť. Je to zábavné. V druhej sérii sa dá vidieť trochu viac kostýmových vecí, z ktorých som dosť nadšená.“ Tým nešťastnejšie je, že tretej série sa nakoniec nedočkáme. „Vždy som hovorila, že trvalo deväť mesiacov dať Hriešny zoznam dokopy, pretože je ako moje dieťa. A je to pravda,“ vyhlásila Jennifer na jar. Potom z pozície producentky do obsadenia presadzovala otca svojho skutočného dieťaťa narodeného vlani na jeseň. Ostatní producenti nesúhlasili a televízia nakoniec napriek sledovanosti Hriešny zoznam zrušila. „Kreatívne nezhody“ a hriešnosť skrátka nejdú dokopy.

Hriešny zoznam

Film / seriál
Hodnotenie FDB 65 %
Foto AXN

Réžia Patrick R. Norris, Wendey Stanzler

Obsadenie Jennifer Love Hewitt, Loretta Devine, Colin Egglesfield, Cybill Shepherd, Rebecca Field, Alicia Lagano, Naturi Naughton

Dĺžka 43 min.

AXN piatok 22. 8. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC