Film / seriál

Diablova svätyňa

Diablova svätyňa – švédsky thriller
Skylink Live TV

Sledujte na CANAL+ Action na Skylink Live TV Sledovať

Severský thriller natočený podľa bestselleru Marie Hermanson vás dostane svojou intenzívnou, temnou atmosférou aj skvelým hereckým obsadením.

Hel Brantová sa nedokáže vyrovnať so stratou partnera. Svoj život márni v provinčnom švédskom mestečku, kde pracuje po nociach ako radová operátorka bezmenného call-centra. Preto keď dostane pozvanie do luxusného sanatória vo švajčiarskych Alpách od svojej roky nevidenej sestry-dvojčaťa Siri, neváha ani okamih. Možno, že práve toto je ten potrebný impulz, ktorý by dal jej životu opäť zmysel.

Lenže všetko je trochu inak. Z luxusného sanatória sa vykľuje detenčné zariadenie, do ktorého Siri vlákala svoju sestru Hel len preto, aby si prisvojila jej identitu a unikla tak peklu, ktoré tu vládne. Hel pôjde čoskoro o život. Ale ako presvedčiť všetkých okolo, že došlo k strašnému omylu, keď nič a nikto nie je kým sa zdá? V úlohe Hel aj Siri sa v osemdielnej sérii predstaví Josefin Asplund, ktorá si v americkej verzii hitu Muži, ktorí nenávidia ženy (2011) zahrala dcéru hlavného hrdinu Blomkvista.

Diablova svätyňa

Film / seriál
Hodnotenie redakce
Foto CANAL+ Action

Réžia Enrico Maria Artale, Óskar Thór Axelsson

Obsadenie Josefin Asplund, Lorenzo Richelmy, Barbara Marten, Felix Garcia Guyer, Will Mellor, Nathalie Rapti Gomez, Agnieszka Grochowska, Philip Arditti, Matthew Modine ...

Dĺžka 8 x 43 – 44 min.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC