Dokument

Zánik impéria

Zánik impéria
Skylink Live TV

Sledujte na Viasat History HD na Skylink Live TV Sledovať

O veľkých bojovníkoch aj panovníkoch sa toho popísalo a natočilo dosť a dosť. Premýšľali ste niekedy, aké boli ich rodiny a prečo títo slávni často končili neslávne?

Spolu s Davidom Adamsom postupne precestujete svet. Tento sympaťák sa vám pokúsi osvetliť, prečo zanikli najrôznejšie slávne dynastie a pri tej príležitosti tiež nahliadnete do života smotánky naprieč tisícročiami aj kontinentmi. Navštívite exotické krajiny ako Čína alebo Uzbekistan, ale pozriete sa aj do neďalekých končín, napríklad do Francúzska, Veľkej Británie či Gruzínska. Karola Veľkého asi netreba príliš predstavovať, aké by to však bolo, keby ste sa s ním mohli stretnúť v jeho palácoch? A čo už potom s udatným Attilom alebo Šáhdžahánom z Ďalekého východu? Dokumentárny seriál Zánik impéria vám to umožní vďaka jedinečným technikám nakrúcania a následného spracovania. Budete mať možnosť navštíviť nezvyčajné sídla, uvidíte, ako asi vyzeral bežný deň tých najmocnejších panovníkov, ako sa správali a prečo rozhodovali, ako rozhodovali. Možno potom lepšie pochopíte, čo viedlo k ich osobnej skaze a často aj skaze ich impéria. Vďaka seriálu tiež vzniklo celkom unikátne virtuálne múzeum. Skrátka, tento dokumentárny program vám históriu ukáže doslova inými očami.

Zánik impéria

Dokument
Foto Viasat History
Viasat History HD nedeľa 17. 2. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC