Dokument

Záchrana divokých medveďov

Záchrana divokých medveďov
Skylink Live TV

Sledujte na Viasat Nature HD na Skylink Live TV Sledovať

Útulky pre zvieratá nie sú ničím novým. U nás narazíte hlavne na tie klasické s mačkami a psami, ale kto vie, keby sme žili niekde inde, mohli by sme v nich mať zaujímavejších „miláčikov“.

V našich končinách je útulok spojený naozaj len s domácimi miláčikmi, keď chceme pomôcť ich divokým „bratrancom“, používame označenie záchranná stanica. A do jednej takej vás zavedie aj dokumentárny seriál s názvom Záchrana divokých medveďov. Už je asi jasné, akých dočasných nájomníkov tam nájdete. V tomto zariadení sa špecializujú na návrat jedných z najnebezpečnejších šeliem späť do prírody. Áno, keď sú títo chlpáči dospelí, ide z nich niekedy až strach a stretnúť ich v divočine nie je žiadna sranda. Lenže keď sú to ešte krpci, sú roztomilí a hraví ako všetky mláďatá. Preto sa s nimi ošetrovatelia ani chvíľu nenudia. Uvidíte dojemné príbehy medvieďat, ktoré prišli o matku a neboli schopné sa o seba postarať. Rovnako tak sa do útulku dostávajú aj zranení drobci, ktorí by v divočine moc šancí na prežitie nemali.

Záchrana divokých medveďov

Dokument
Foto Viasat Nature
Viasat Nature HD sobota 3. 2. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC