Dokument

Veterinár z Yorkshiru

Veterinár z Yorkshiru
Skylink Live TV

Sledujte na Viasat Nature HD na Skylink Live TV Sledovať

Boli ste už niekedy v severoanglickom Yorkshire? Teraz sa tam môžete vydať so stanicou Viasat Nature a jej dokumentom Veterinár z Yorkshiru.

Toto najväčšie a najvýznamnejšie anglické grófstvo je totiž domovom aj pre tím veterinárnej polikliniky Skeldale Veterinary Centre. Miestni skúsení lekári a sestry ošetrujú pacientov nielen na svojej klinike, ale často vyrážajú aj za jej hranice priamo za chorými domov, či už sa jedná o miestne statky, polia alebo priľahlé lesy. Lekári sú odhodlaní pokračovať v skvelej práci, ktorá miestnej poliklinike priniesla povesť jednej z najlepších v krajine, a to aj za cenu toho, že ich klientela možno ani nemá potrebné poistenie. Zdravie zvierat je pre nich totiž vždy dôležitejšie než zisk, a tak im svoju láskyplnú starostlivosť poskytnú vždy, kedy je potrebná.

Veterinár z Yorkshiru

Dokument
Foto Viasat Nature
Viasat Nature HD pondelok 13. 1. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC