Dokument

Súkromný život kráľovských rodín

Súkromný život kráľovských rodín
Skylink Live TV

Sledujte na Viasat History HD na Skylink Live TV Sledovať

Žiť si tak niekde na zámku, mať na všetko služobníctvo a ešte k tomu byť hlavou štátu? Znie to lákavo? Lenže čo súkromný život, mali by ste vôbec nejaký?

Nový dokumentárny seriál nadväzuje na program Súkromný život Tudorovcov a na obrazovky sa s ním vracia aj Tracy Borman. Táto kurátorka kráľovských palácov vie o európskych kráľovských rodinách často viac než renomovaní historici. Sídla urodzených a vyvolených vládcov totiž prezrádzajú o ich súkromnom živote množstvo zaujímavých aj trochu šteklivých informácií. Väčšinu kráľov aj kráľovien máme zafixovanú ako ikony svojej doby v honosných róbach a uniformách z dokonalých portrétov.

Čo sa však skrýva za ich strnulými výrazmi, akí boli a ako žili? Je napríklad pravda, že sa Ľudovít XIV. kúpal len trikrát za život? A čo ostatní panovníci, naozaj je na každej fáme trochu pravdy? Seriál nie je spracovaný v takej „bombastickej“ výprave ako populárna televízna séria Tudorovci: Sex, moc a intrigy či The Crown. To však vzhľadom na zaujímavý obsah nie je na škodu a ak máte radi históriu s trochou pikantnosti k tomu, potom si určite prídete na svoje.

Súkromný život kráľovských rodín

Dokument
Foto Viasat History
Viasat History HD nedeľa 7. 1. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC