Dokument

Neskrotená Shamwari

Neskrotená Shamwari
Skylink Live TV

Sledujte na Viasat Nature HD na Skylink Live TV Sledovať

Aký je život zvierat v obrovskej prírodnej rezervácii v Afrike? A čo obnáša každodenná práca Oddelenia divokej zveri? To vám zodpovie dokument Neskrotená Shamwari.

Shamwari je prírodná rezervácia na východnom pobreží Juhoafrickej republiky. Pôvodne vznikla v roku 1990 ako malá farma o 1200 hektároch s cieľom chrániť miestnu faunu a flóru. Tím siedmich ľudí sa postupne rozrastal rovnako ako samotná rozloha farmy. Dnes sa na dvadsiatich piatich tisícoch metroch štvorcových preháňajú desiatky druhov zvierat, o ktoré sa starajú viac ako tri stovky ošetrovateľov. Rastie tu tiež nespočetne veľa druhov rastlín, ktoré by bez ochrany možno už dávno neexistovali.

Dokument nás zavedie do špeciálnej časti Oddelenia divokej zveri a ukáže, čo všetko musia denne jeho zamestnanci podstúpiť, aby ochránili zvieratá a umožnili im žiť bezpečne v prakticky voľnej prírode.

Neskrotená Shamwari

Dokument
Foto Viasat Nature
Viasat Nature HD sobota 7. 7. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC