Dokument

Nebezpeční Austrálčania

Nebezpeční Austrálčania
Skylink Live TV

Sledujte na Viasat Nature HD na Skylink Live TV Sledovať

Keď vyčíňa v nejakom meste niekto ako Jack Rozparovač, stane sa z neho legenda. Keď niekde vyčíňa pavúk, nestane sa nič.

Ale aj tak by ste si mali dávať pozor. Nebezpečné nie sú len pušky, riadené rakety, chemické zbrane či ostrie každého druhu. Oveľa väčšie nebezpečenstvo a celé armády vybavené dômyselnými zbraňami na vás môžu čakať v nevinne sa tváriacej prírode. Svoje o tom vedia v Austrálii, kde žije niekoľko členov „elitných zvieracích jednotiek“. V novom dokumentárnom seriáli vás s týmito nebezpečnými Austrálčanmi zoznámime. K tým najlepším a najrýchlejším zabijakom vždy patrili hady, ktorých je na červenom kontinente viac než dosť. Napríklad tam žije taipan menší, ktorý patrí k rekordmanom, čo sa množstva jedu týka. Podobne „vybavená“ je tiež pakobra páskovaná, ktorá býva aktívna cez deň, takže sa s človekom môže pokojne stretnúť.

Na zabijakov však môžete naraziť aj v mori. Verte, že na také stretnutie so štvorhrankou smrteľnou čiže morskou osou určite nezabudnete, teda ak randevú s medúzou prežijete. A arachnofóbom odporúčame radšej sa Austrálii vyhnúť. Jedovatých pavúkov je tu viac než dosť. Nakoniec nesmieme zabudnúť ani na austrálskych vodných ťažkoodencov, krokodílov. Nebezpečných Austrálčanov sú mraky!

Nebezpeční Austrálčania

Dokument
Foto Viasat Nature
Viasat Nature HD pondelok 7. 5. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC