Dokument

Divné, pravdivé a bláznivé

Divné, pravdivé a bláznivé
Skylink Live TV

Sledujte na Viasat Nature HD na Skylink Live TV Sledovať

Ak za najbizarnejšieho tvora pokladáte napríklad modlivku, potom pre vás máme seriál skôr z ríše fantasy než z prírody.

V desaťdielnom cykle zistíte, že matka príroda má pomerne zvláštny zmysel pre humor. Okrem obdivuhodných stvorení, ktoré vzbudzujú rešpekt, ale tiež sa nám ľuďom jednoducho páčia, žijú na našej planéte zvieratá, ktoré vyzerajú a správajú sa ako z iného vesmíru. V hlbinách oceánov nájdeme napríklad ryby, ktorým vidíte do hlavy, naozaj. Ich priehľadné telo totiž odhaľuje každučký orgán. Ani v oblakoch nie je nuda. Okrem toho, že operence bývajú prapodivne sfarbené a niektoré z nich nezaostávajú svojím spevom za opernými spevákmi, vedia to rozbaliť aj pri dvorení. Také pipulky, nenápadné maličké vtáčiky s červenou hlavičkou, keď uvidia samičku, rozbalia hotový moon walking.

Niečo znie bizarne, niečo zase ako z hororu. Príroda je už taká, nech sa človek akokoľvek snaží, aj tak ho vždy niečím prekvapí. V dokumentárnom cykle Divné, pravdivé a bláznivé vám ponúkneme exkluzívne zábery tých najpodivnejších stvorení i situácií, ktoré sa podarilo zachytiť na kamery. Skrátka, čaká na vás netypický dokumentárny seriál, v ktorom uvidíte, čo ste ešte nevideli. Doslova.

Divné, pravdivé a bláznivé

Dokument
Foto Viasat Nature
Viasat Nature HD pondelok 8. 10. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC