Pre deti

Barbie: Vo svete hier

Barbie: Vo svete hier
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na Skylink Live TV Sledovať

Naprogramovať si svoju vlastnú hru nevie len tak niekto. Ale Barbie ide, na čo siahne, takže sa jej presne toto podarí.

Barbie a jej kamarátky hranie s tortičkami a veselými postavičkami baví, lenže Barbiinu sestru Chelsea nie. Vadí jej, že má hra také prísne pravidlá. A tak sa stane niečo neuveriteľné, Barbie sa ocitne vo vnútri vlastnej hry (odtiaľ aj názov Barbie: Vo svete hier), vo virtuálnom svete, a je len na nej, aby svoju hru zachránila pred dotieravým vírusom. Samozrejme že aj vo virtuálnom svete sa nájde pár postáv, ktoré Barbie so všetkým pomôžu, najmä roztomilý mráčik je Barbiin veselý radca. Ale aký je kľúč k záchrane hry? Barbie musí prejsť celou hrou, všetkými úrovňami a vždy nad vírusom vyhrať, inak svoju hru nezachráni a kto vie, či sa potom dostane späť domov. Nie je to nič jednoduché, pretože vírus, teda veľa malých „vírusíkov“, ktoré sa vedia spojiť a vytvoriť akúkoľvek postavu alebo vec, nehrá podľa pravidiel. Snaží sa vždy nejako obísť zásady hry a Barbie prekabátiť. Lenže, ako vieme, s poctivosťou najďalej zájdeš, a tak nakoniec aj Barbie vírus porazí, ale neraz vďaka výdatnej pomoci virtuálnych kamarátov.

Samotný námet, ocitnúť sa vo vnútri počítačovej hry, už spracovali tvorcovia Ralfa Rozbi-to. Aj keď filmy s Barbie práve nevynikajú nápaditou grafikou, tentoraz sa animátori prekonali. Nielenže sa Barbie mení podľa toho, v akom leveli hry sa nachádza (premení sa napríklad na legobábiku), ale hlavne tu nájdete super nápady na hry samotné. V tomto ohľade Barbie pokojne strčí Ralfa do vrecka!

Barbie: Vo svete hier

Pre deti
Foto Minimax
Minimax sobota 31. 8. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC