Hudba a lifestyle

Hobby TV

Hobby TV – televízna stanica pre domácich majstrov
Skylink Live TV

Sledujte na Hobby TV na Skylink Live TV Sledovať

Dnešný svet ponúka vďaka internetu nepreberné množstvo možností. Na čo si spomeniete, máte na dosah ruky, či už sa jedná o film, návod, recept, či čokoľvek iné. A pretože Skylink nezostane pozadu, zaradil do svojej ponuky TV Hobby.

Ak ste kutilovia, či už garážoví, alebo profesionálni, alebo cestovatelia, či už tuzemskí, alebo interkontinentálni, či milovníci dizajnu, či už interiérového, alebo vonkajšieho, táto stanica vám prinesie, čo si zaumienite.

Misia Hobby TV, ako už názov napovedá, je uistiť sa, že diváci nebudú musieť volať opravára alebo staviteľa, keď sa im zachce niečo vylepšiť v domácnosti. Či už si chcete položiť novú podlahu, alebo postaviť záhradnú búdu, zrekonštruovať starožitné stoličky, ktoré ste našli na povale babičkinej chalupy, alebo sa vám nepozdáva zeleň pred vaším domom a chcete, aby zodpovedala štandardom japonskej záhradnej architektúry. Toto všetko môžete teraz sami. Relácie Hobby TV sa púšťajú do projektov, pri ktorých by ste neverili, že je možné ich zveriť do vlastných rúk, bez dohľadu dlhoročných profesionálov.

Cestovanie je ďalšie zo zameraní tohto kanálu. Radi by ste navštívili nádherné destinácie, ale neviete, kam sa vydať? Alebo sa vám zachcelo niečo menej tradičné, chcete si užiť skryté klenoty bez davov turistov a značených ciest? Nie je problém. Hobby TV vám dá tie najlepšie odporúčania, či už by ste radi víkendový sólo výlet, alebo dvojmesačnú dovolenku s rodinou. A ak sa vám práve cestovať nechce, alebo to z akéhokoľvek dôvodu nejde, nezúfajte. Pohodlne sa posaďte, vezmite si k sebe niečo na jedenie, zábery v cestovateľských reláciách Hobby TV sú také krásne, že budete mať pocit svetobežníka, bez toho aby ste vytiahli päty z bytu.

A konečne niečo pre tých, ktorí potrebujú mať to správne „feng shui“ či im klasická domáca dielňa príde príliš surová. Ak je pre vás dizajn dôležitý a chcete, aby každý štvorcový meter vášho obydlia vyzeral, ako zo stránok Design portálu, Hobby TV vám prinesie ako tie správne nápady, ktorými zušľachtiť vizuálnu stránku takmer čohokoľvek, tak aj dostatočne detailný návod na to, ako si tú-ktorú záležitosť vyrobiť svojpomocne.

Pôvodne sa stanica mala volať Kutil TV, pri kompozícii jednotlivých relácií však tvorcovia zistili, že chcú divákom priniesť viac než len hobby. Ako hovorí hovorca televízie: „Názov Kutil ponúkal skôr len kutilské relácie a pôsobilo to na cieľovky kutilov, kým v Hobby môžeme ponúknuť niečo navyše a nie je treba, aby človek bol kutil alebo mal hobby rád.“ Tým, že sa Hobby TV zaradilo do repertoáru Skylinku, dostáva až dva milióny nových divákov, čo znamená až dva milióny nových majstrov, cestovateľov a dizajnových nadšencov. Bude pre vás k dispozícii, ak máte balíček Smart, Multi, Kombi, Flexi 10 a Komplet, no v rámci úvodného promo vysielania ho naladia úplne všetci zákazníci Skylinku. Tak tomu dajte šancu, aj keď sa nepovažujete ani za jednu z vyššie spomenutých kutilských a cestovateľských kategórií. Možno vo vás táto televízia vzbudí záujem o niečo, o čom ste nevedeli, že máte v sebe.

Hobby TV

Hudba a lifestyle
Foto Hobby TV, Istock
Hobby TV štvrtok 1. 10. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC