Film / seriál

Frontera

Frontera
Skylink Live TV

Sledujte na JOJ Cinema HD na Skylink Live TV Sledovať

Dve rodiny, ktoré sú rozdelené vzdialenosťou aj hraničnou čiarou medzi Spojenými štátmi americkými a Mexikom. To ale nezabráni tomu, aby sa ich životy v rovnaký moment zmenili navždy.

Frontera je americký dramatický film režiséra Michaela Berryho. Miguel Ramirez (Michael Peña) prekračuje hranice medzi USA a Mexikom za prácou pomerne pravidelne a vždy nelegálne. Počas jedného takého prechodu narazí na Oliviu (Amy Madigan), manželku bývalého šerifa Roya (Ed Harris), ktorá mu ukáže smer k najbližšej ceste, a pretože je dosť chladno, dá mu na cestu aj svoju deku. Tesne potom však zaznie medzi skalami výstrel. Kôň, na ktorom Olivia sedí sa splaší, postaví sa na zadné a zhodí ju na zem. Bohužiaľ sa Olivia pri páde ťažko zraní a umiera. Počas vzniknutého zmätku k celej scéne pribehne aj Roy, ktorému manželka umiera v náručí. Rozbesnený Roy neváha a okamžite Miguela zatýka. Veď tam predsa okrem nich nikto iný nebol, takže vinník je jasný. Alebo nie…?

Frontera

Film / seriál
Foto JOJ Cinema
JOJ Cinema HD nedeľa 7. 7. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC