Šport

Šípky na diaľku, ale naživo

Športový program PDC Home Tour
Skylink Live TV

Sledujte na Sport 1 HD a Sport 2 HD na Skylink Live TV Sledovať

Ako dostať najlepších šípkarov do priameho prenosu, keď celý svet zviera karanténa kvôli pandémii koronavírusu? Zapálení športovci si vždy nájdu cestu, a preto sa môžete tešiť na unikátnu akciu, kedy si to hviezdy tohto športu rozdajú na diaľku zo svojich domovov.

Ako je to vôbec možné, keď „stoja“ všetky športy? V prípade šípok sa to našťastie dá, pretože každý hráč hádže na terč sám. Preto môže súťažiť zo svojho domu a pomocou jedinečnej technológie videostreamingu sa tak stretnúť so všetkými svojimi rivalmi, bez toho aby sa ktokoľvek vystavil nebezpečenstvu nákazy.

Domáce šípkovanie

Šport je totiž vášeň, ktorá si aj za zložitých okolností vie nájsť cestu do sŕdc fanúšikov po celom svete. Jasným dôkazom je elitná šípkarská organizácia PDC, ktorá vytvorila ojedinelý projekt Home Tour. V rámci toho sa najväčšie hviezdy a členovia elitného okruhu PDC stretávajú na diaľku priamo zo svojich domovov pomocou videostreamingu. Priaznivci tohto stále populárnejšieho športu tak dostanú možnosť niekoľko dní za sebou sledovať najvýraznejšie osobnosti zo sveta šípok v akcii. Vďaka exkluzívnym priamym prenosom na staniciach Sport 1 a Sport 2 HD môžu sledovať túto netradičnú akciu aj diváci v Českej republike a na Slovensku.

Šípky z obývačiek

Šípky na elitnej úrovni naživo prenášané z obývacích izieb najväčších hviezd a profesionálov po celom svete prostredníctvom živých videohovorov, to tu ešte nebolo. Prenosy sa budú vysielať každý večer od 20.30. Tento čas sa stane pevným bodom v diári každého fanúšika šípok svetovej úrovne aj diváka, ktorému chýba neopakovateľná atmosféra priameho prenosu. 

A samozrejme Peter Wright

Zapnite si teda televíziu 18. mája a sledujte živé prenosy na Sport 1 HD. Uvidíte v akcii svetovú dvojku a úradujúceho šampióna Petra Wrighta s ikonou z Yorkshearu Petrom Jacquesom. Elitu šípkarského neba doplní semifinalista svetového šampionátu Jamie Lewis a holandská vychádzajúca hviezda Niels Zonneveld. V štvorčlenných skupinách sa dostanú do akcie aj také hviezdy ako Gerwyn Price, Jan Dekker či Lisa Ashton medzi ženami. Súboje elitných šípkarov budú stanice Sport 1 či Sport 2 HD vysielať s komentárom skúsených odborníkov šípkarského športu Jiřího Pauzra, Radka Schulza či Jana Přikryla. 

Čo sledovať v čase pandémie

Stanice Sport 1 a Sport 2 HD sa svojim divákom snažia spríjemniť zložité obdobie tiež zaradením repríz najzaujímavejších zápasov, pretekov či iných športových udalostí z posledných sezón. Pre svojich divákov vyberajú naozaj tie najlepšie góly, sekundy a emócie, ktoré dodávajú silu. Do programu zaraďujú okrem iného:

Najlepšie futbalové zápasy kvalifikácie na Euro či svetový šampionát 

Zápasy českého a slovenského futbalového tímu v Lige národov a kvalifikácii za posledné 2 roky

Strhujúce hokejové bitky zo slovenskej Tipsport ligy, KHL, CHL a SHL

Najlepšie Veľké ceny F1 z minulého roka

Energické súboje amerických futbalistov v NFL či dravej univerzitnej lige NCAA

PDC Home Tour

Šport
Foto Profimedia.cz, freepik
Sport 1 HD a Sport 2 HD streda 13. 5. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC