Pre deti

Hľadá sa Yeti

Hľadá sa Yeti – animovaná rodinná rozprávka
Skylink Live TV

Sledujte na JOJ Cinema HD na Skylink Live TV Sledovať

Čo všetko je nutné urobiť, aby ste sa mohli stať členmi Spoločnosti bádateľov a veľkých mužov? O tom vie svoje sir Lionel Frost a pán Spojka.

Dobrodružný animovaný film cenami ovenčeného štúdia Laika je rodinný zážitok pre malých i veľkých divákov. Prináša príbeh sira Lionela Frosta, dobrodruha, ktorý sa považuje za odborníka na mýty a príšery. Sám ich vyhľadáva, študuje a oznamuje ich prítomnosť svetu a dúfa, že sa stane členom klubu Optimus – Spoločnosti bádateľov a veľkých mužov.

Lenže nemá úspech a nikto mu neverí. Keď ale predloží dôkaz o existencii severoamerického Yetiho, bude do klubu prijatý. Vydá sa teda do lesov Severnej Ameriky, kde Yetiho naozaj nachádza. Pomenuje ho pán Spojka. Ten sira Lionela poprosí o pomoc pri hľadaní jeho príbuzných v Himalájach a týmto sa roztáčajú kolesá divokého príbehu, v ktorom pôjde aj o život. Film získal ocenenie Najlepší animovaný film na Zlatých glóbusoch v roku 2020.

Hľadá sa Yetti

Pre deti
Foto JOJ Cinema
JOJ Cinema HD nedeľa 18. 9. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC