Film / seriál

Výnimoční

Výnimoční – francúzska komediálna dráma
Skylink Live TV

Sledujte na JOJ Cinema HD na Skylink Live TV Sledovať

Pôsobivý film o skupine ľudí, ktorí pomáhajú autistickým deťom, s hviezdou francúzskeho filmu Vincentom Casselom v hlavnej úlohe.

Priatelia Bruno a Malik síce nemajú posvätenie úradov, ale už pätnásť rokov prevádzkujú spolok pre autistické deti a dospievajúcich. Prijímajú tie najkomplikovanejšie prípady, ktoré vo všetkých inštitúciách a ústavoch boli predtým odmietnuté a pre ich rodiny často predstavujú nebezpečenstvo.

Je to vyčerpávajúca, psychicky aj časovo náročná práca, pri ktorej sa obaja muži tiež snažia svojich klientov aspoň nejakým spôsobom začleniť do spoločnosti. Čo prináša množstvo ďalších problémov a komplikácií. Bruno s Malikom sa ale nevzdávajú, a to spôsobom, z ktorého dýcha mimoriadne ľudstvo, cit a spolupatričnosť.

Výnimoční

Film / seriál
Hodnotenie FDB 79,5 % Hodnotenie redakce
Foto JOJ Cinema

Réžia Olivier Nakache, Eric Toledano

Obsadenie Vincent Cassel, Reda Kateb, Héléne Vincent, Bryan Mialoundama, Alban Ivanov, Benjamin Lesieur, Marco Locatelli

Dĺžka 114 min.

Rok 2019

JOJ Cinema HD utorok 19. 4. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC