Film / seriál

Vlčie volanie

Vlčie volanie
Skylink Live TV

Sledujte na JOJ Cinema HD na Skylink Live TV Sledovať

Život v ponorke nie je žiadny med. Čo už len potom, keď vás neustále ohrozujú cudzie ozbrojené zložky a jediné, čo vás môže zachrániť sú sonar a uši? Presne to je zápletka nášho filmu týždňa.

Francúzska ponorka Titan je vyslaná k pobrežiu Stredozemného mora v Sýrii, aby tajne vyzdvihla jednotku francúzskych špeciálnych síl pôsobiacu v tejto oblasti. Počas svojej misie sa však stretáva s neidentifikovaným sonarovým signálom. Expert na palube ponorky, Chanteraide – prezývaný „Ponožky“, ktorý je známy pre svoje „zlaté uši“ – najprv klasifikuje kontakt ako zranenú veľrybu. Rýchlo sa ale ukáže, že objekt je cudzia ponorka, ktorá oznamuje svoju pozíciu iránskej fregate a vrtuľníku operujúcemu v oblasti. Keď helikoptéra začne zhadzovať hĺbkové míny v nevyprovokovanom agresívnom akte, o napätie je postarané. Dajte si pohár vína sledujte, či sa francúzskej obsluhe sonaru podarí dostať ponorku do bezpečia.

Vlčie volanie

Film / seriál
Foto JOJ Cinema
JOJ Cinema HD utorok 27. 8. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC