Film / seriál

Švec

Švec – americká dramatická fantasy
Skylink Live TV

Sledujte na AMC na Skylink Live TV Sledovať

Adam Sandler, Dustin Hoffman a Steve Buscemi v pohodovej komédii o obuvníkovi, ktorému nález kúzelného stroja zmení život.

Toma McCarthyho poznáme ako herca z filmov Syriana, Dobrú noc a veľa šťastia alebo Zástavy našich otcov. Jeho druhou profesiou je tiež réžia. Je podpísaný pod novinárskou drámou Spotlight alebo športovou komédiou Win Win. Žáner komédie je mu zjavne sympatický, čo dokladá aj jeho film Švec, v ktorom sa vydal na newyorský Manhattan, aby rozprával príbeh Maxa Simkina.

Z rodinnej tradície švec jedného dňa vo svojej prevádzke objaví zvláštny šijací stroj – keď topánky opraví práve ním, a následne si ich obuje, jeho telo i tvár sa premenia na ich majiteľa. A tak sa môže stať fešákom, po ktorom sa v bare obzerajú všetky krásky, alebo konečne po diaľnici prevetrať nadupané Porsche. Napriek všetkým pôžitkom, ktoré kúzelný šijací stroj prináša, bude Max nakoniec nútený zistiť, na čom v živote naozaj záleží.

Švec

Film / seriál
Hodnotenie FDB 63,2 % Hodnotenie redakce
Foto AMC, Profimedia.cz

Réžia Thomas McCarthy

Scénár Tom McCarthy, Paul Sado

Obsadenie Adam Sandler, Ellen Barkin, Method Man, Melonie Diaz, Dan Stevens, Steve Buscemi, Dascha Polanco

Dĺžka 99 min.

Rok 2014

AMC štvrtok 23. 6. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC