Film / seriál

Predstavenie stanice – JOJ cinema

Predstavenie stanice – JOJ cinema
Skylink Live TV

Sledujte na JOJ Cinema HD na Skylink Live TV Sledovať

Filmy a seriály svetovej kvality i domácej produkcie, ktoré nie sú prerušované reklamou? To si pre svojich divákov nachystal kanál JOJ Cinema!

Stanica, ktorá bola spustená v roku 2015, poskytuje nepretržité 24 hodinové vysielanie filmov a seriálov na území Českej a Slovenskej republiky, a to priamo v HD kvalite. Streaming je pre divákov dostupný ako s dabingom, tak v pôvodnom znení. Stanica prináša bohatý program vhodný pre každého filmového fanúšika a navyše ponúka aj exkluzívne česko-slovenské filmové premiéry všetkých žánrov. Filmy a seriály, ktoré na JOJ Cinema uvidíte, prechádzajú náročným výberom, a tak sa môžete tešiť na tie najznámejšie svetové kinohity z posledného obdobia, na obrovské množstvo filmov s hviezdnym hereckým obsadením aj na filmy, ktoré žnú jednu cenu za druhou ako na Oscaroch a v ďalších súťažiach, tak na mnohých svetových filmových festivaloch.

Ponuka filmov ani seriálov nie je ochudobnená o žiadny žáner, a tak si tu na svoje prídu ako milovníci akčných filmov a thrillerov, tak aj romantických i rodinných komédií, sci-fi, fantasy, vojnových filmov alebo napríklad aj hororov. Vďaka kreatívnej programovej skladbe sa môžete spoľahnúť na to, že sa s kanálom JOJ Cinema nebudete nikdy nudiť, nech už je skoro ráno, alebo neskoro večer.

O obľúbenosti programu hovorí okrem iného aj to, že ho mesačne sleduje zhruba 708 000 divákov v produktívnom veku, ktorí oceňujú predovšetkým kvalitu programovej štruktúry a prenosu, možnosť výberu medzi dabingom a originálnym znením a tiež vysielací čas, ktorý sa prispôsobí každému životnému štýlu. Vyskúšajte ho aj vy.

Predstavenie stanice – JOJ cinema

Film / seriál
Foto JOJ Cinema
JOJ Cinema HD streda 27. 6. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC