Film / seriál

Predstavenie stanice FilmBox Extra HD

Predstavenie stanice FilmBox Extra HD
Skylink Live TV

Sledujte na FilmBox Extra HD na Skylink Live TV Sledovať

Považujete sa za pravých filmových fajnšmekrov, ktorí rozpoznajú aj tú najmenšiu chybičku v obraze či zvuku? Tak pozor – práve pre vás je tu stanica FilmBox Extra HD.

U nej máte totiž istotu, že vás nikdy žiadne nedokonalosti rušiť nebudú, vďaka čomu si budete môcť užiť každú filmovú pecku naplno. Každý týždeň sú pre divákov nachystané premiéry filmov tých najslávnejších hollywoodskych štúdií, samozrejme v bezchybnej HD kvalite. Zakaždým si budete pripadať, akoby ste sedeli priamo v kine.

16. apríla si stanica pre svojich divákov nachystala Zvláštny príbeh rodiny F. Nicole Kidman a Jason Bateman tu hrajú dospelých súrodencov, ktorí sa nikdy nevyrovnali s tým, ako ich vychovávali ich rodičia. Otec i matka sú totiž výstrední konceptuálni umelci, ktorí majú potrebu šokovať a prekvapovať, k čomu mnohokrát neváhali využiť ani vlastné deti. Keď im jedného dňa polícia oznámi, že sa po rodičoch zľahla zem, súrodenci prirodzene predpokladajú, že je to len nejaké ďalšie číslo. Čo ale, ak nie je...?

O dva dni neskôr sa môžete tešiť na životopisný film Diagnóza: Šampión. Ten sleduje príbeh Benneta Omalu (Will Smith), geniálneho lekára z Nigérie, ktorý zverejnil štúdiu potvrdzujúcu súvislosť medzi častým objavom chronickej traumatickej encefalopatie, ochorením mozgu, a profesionálnymi hráčmi amerického futbalu. Sledoval, že toto poškodenie mozgu (ktoré má často fatálne následky) je spôsobené tisíckami úderov do hlavy pri každom zápase. Asi si viete predstaviť, aké pobúrenie jeho objav vyvolal v krajine, kde je tento šport braný ako národné náboženstvo.

Predstavenie stanice FilmBox Extra HD

Film / seriál
Foto FilmBox Extra HD

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC