Film / seriál

Once Upon a Time in Venice

Once Upon a Time in Venice
Skylink Live TV

Sledujte na JOJ Cinema HD na Skylink Live TV Sledovať

Vykradnúť niekomu dom sa nerobí. Ukradnúť pri tom niekomu aj psa sa rozhodne nerobí. A v prípade Stevea Forda ani nevypláca. Steve je síce len obyčajné súkromné očko, jeho pravý hák ale odrovná kdejakého gangstra.

Prácu a osobný život by Steve Ford (Bruce Willis) mal držať striktne od seba – a to je tiež to, o čo sa snaží. Jedného dňa ale skríži cestu osobe, s ktorou nie je radno si zahrávať. Jeho byt je vykradnutý, a aby toho nebolo málo, zlodeji si so sebou odnesú aj psa Buddyho. Steve by všetky veci oželel, ale pre Buddyho by išiel až na kraj sveta. A tak sa pomocou svojich nevšedných trikov aj omlátených pästí prepracuje k samotnému šéfovi gangu, ktorý ho vykradol. Ten však bohužiaľ nemá Buddyho pri sebe, pretože aj jeho vykradli, a to iná banda, ktorá si okrem psa odniesla aj kufor plný kokaínu. Čo má ale Steve robiť? Buddyho im nenechá! A tak zmobilizuje svojho najlepšieho priateľa (John Goodman) a spoločne sa vydajú na cestu, z ktorej možno niet návratu.

Once Upon a Time in Venice

Film / seriál
Hodnotenie FDB 40 %
Foto Joj Cinema HD

Réžia Mark Cullen, Robb Cullen

Obsadenie Elisabeth Röhm, Jason Momoa, Bruce Willis, Famke Janssen, Ana Flavia Gavlak, John Goodman, Thomas Middleditch

Dĺžka 94 min.

Rok 2017

JOJ Cinema HD utorok 5. 6. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC