Film / seriál

Krycie meno Lev

Krycie meno Lev – francúzska komédia
Skylink Live TV

Sledujte na JOJ Cinema HD na Skylink Live TV Sledovať

Žáner bláznivých komédií majú Francúzi skrátka v krvi. Keď skombinujete trafených hrdinov a strelené situácie s poriadnou dávkou akcie, je o zábavu postarané na 120 %.

Psychiater Romain je svojím novým pacientom fascinovaný od začiatku. Leo Milan totiž tvrdí, že je agent pracujúci pre medzinárodnú supertajnú organizáciu Konštelácia. V brandži je známy pod krycím menom Lev a oplýva takmer nadľudskými schopnosťami. Je si tiež istý, že Romainova pôvabná snúbenica Louise je tiež skrytá agentka, ktorej hrozí bezprostredné nebezpečenstvo.

Potiaľto pre psychiatra vlastne všedný prípad. Keď je však Louise skutočne unesená, Romainovi nezostáva, než svojmu pacientovi uveriť a dopomôcť mu k úteku z blázinca. Obaja sa vydávajú na divokú jazdu Parížom, pri ktorej vyjde najavo, že nikto nie je tým, kým sa zdá byť a že všetky stopy vedú do trezorov francúzskej centrálnej banky s jej ohromným pokladom zlatých tehál.

Krycie meno Lev

Film / seriál
Hodnotenie FDB 53,3 % Hodnotenie redakce
Foto JOJ Cinema

Réžia Ludovic Colbeau-Justin

Scénár Matthieu Le Naour

Obsadenie Dany Boon, Anne Serra, Carole Brana, Philippe Katerine, Samuel Jouy, Sophie Verbeeck

Dĺžka 95 min.

Rok 2020

JOJ Cinema HD utorok 22. 2. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC