Film / seriál

Kincsem

Kincsem – maďarská historická dráma
Skylink Live TV

Sledujte na JOJ Cinema HD na Skylink Live TV Sledovať

Pomsta, láska, sláva... a v hlavnej úlohe kôň.

Jeden z najdrahších filmov maďarskej kinematografie, ktorý v roku 2017 natočil režisér Gábor Herendi, bol inšpirovaný skutočným príbehom kobyly Kincsem (Zlatíčko). Výpravná historická dráma, v ktorej nechýbajú dobrodružstvá, súboje, odvážne milostné scény, ale ani romantika, diváka privádza do obdobia po krvavej maďarskej revolúcii v roku 1848.

Gróf Blaskovich bol popravený svojím priateľom Ottom von Oettingenom, ktorý za svoje služby získal aj všetok jeho majetok. Mladý Ernö Blaskovich neprahne po ničom inom ako po pomste. Vedie vášnivý, sebazničujúci život. Ale len do chvíle, keď mu cestu skríži anglický plnokrvník Kincsem, ktorý sa stane nástrojom jeho pomsty. Hlavnú úlohu vo filme si zahral jeden z najobsadzovanejších maďarských hercov Ervin Nagy (45), ktorý má vo svojej filmografii takmer tridsiatku filmov.

Kincsem

Film / seriál
Hodnotenie FDB 67 % Hodnotenie redakce
Foto JOJ Cinema

Réžia Gábor Herendi, Buda Gulyás

Obsadenie Ervin Nagy, Andrea Petrik, Tibor Gáspár, József Gyabronka, Tamás Keresztes, Péter Scherer, Zoltán Rátóti

Dĺžka 121 min.

Rok 2017

JOJ Cinema HD nedeľa 16. 10. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC