Recepty Canal+ Domo

Späť na stránku Canal + Domo

Rizoto s žeruchou

Rizoto s řeřichou
Porad:Jakubiak rodine, epizóda 4
Chod:Obed
Kuchyňa:Stredoeurópska
Vegetariánska a vegánska

Ingrediencie

  • 3 cibule šalotky
  • 5 strúžkov cesnaku
  • lyžica masla
  • 50 ml olivového oleja
  • 1,5 pohára ryže na rizoto
  • 0,5 pohára bieleho suchého vína
  • 1 l kuracieho alebo slepačieho vývaru
  • lyžička soli
  • hrsť mrazeného hrášku
  • paradajka
  • 2 lyžice mascarpone
  • lyžica masla
  • hrsť nastrúhaného ovčieho syra
  • hrsť žeruchy

 

Postup prípravy

Na panvici rozpustite maslo s olejom, pridajte cibuľu nakrájanú na kostičky a ošúpané prelisované strúžky cesnaku. Pridajte ryžu a pražte. Dolejte víno a vývar a miešajte do chvíle, kým ryža mierne nezmäkne. Pridajte nakrájanú paradajku, hrášok a mascarpone. Vypnite oheň, pridajte strúhaný syr a žeruchu.

© 2020 Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Všetky práva vyhradené
Skylink® je obchodná značka používaná pod licenciou Canal+ Luxembourg S. à r.l.
so sídlom Rue Albert Borschette 2, L-1246 Luxembourg
R.C.S. Luxembourg: B 87.905