Recepty Canal+ Domo

Maďarský guláš

Maďarský guláš
Porad:Zelená revolúcia Marty Dymek 2, epizóda 11
Chod:Obed
Večera
Kuchyňa:Stredoeurópska
Vegetariánska a vegánska

Ingrediencie

  • 2 cibule
  • 2 papriky
  • olej
  • 4 zemiaky
  • 2 mrkve
  • 2 petržleny
  • 1 lyžička udenej papriky
  • 1 lyžička sladkej papriky
  • 1 lyžička mletej rasce
  • 1/2 lyžičky oregána
  • 1 konzerva paradajok
  • 2 poháre vývaru
  • soľ
  • pohanka
  • petržlenová vňať
  •  nakladané uhorky

Postup prípravy

Na plátky nakrájanú cibuľu osmažte v hrnci na rozpálenom oleji. Pridajte na slížiky nakrájanú papriku, zamiešajte a restujte do mäkka. Očistite mrkvu, petržlen a zemiaky, nakrájajte ich na kostičky a pridajte do hrnca. Okoreňte a nechajte dve minuty restovať. Primiešajte paradajky, vývar a špetku soli. Zakryte pokrievkou a varte cca 20 minút do mäkka.

Podávajte s pohankou, ryžou a ozdobte petržlenovou vňaťou.

© 2020 Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Všetky práva vyhradené
Skylink® je obchodná značka vlastnená Canal+ Luxembourg S. à r.l.
so sídlom Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg
R.C.S. Luxembourg: B 87.905