Recepty Canal+ Domo

Jesenný šalát s hovädzím mäsom a jedlými gaštanmi

Podzimní salát s hovězím masem a jedlými kaštany
Porad:Dávid v Európe 2, epizóda 11
Druh mäsa:Hovädzie
Chod:Šalát
Kuchyňa:Stredoeurópska

Ingrediencie

  • 200 g hovädzieho steaku, nakrájaného na tenké plátky
  • pol jablka, nakrájaného na slížiky
  • 1 lyžica sušených hrozienok
  • pečené jedlé gaštany
  • olivový olej
  • šťava z ½ citrónu
  • jarná cibuľa (biela čast nakrájaná na krúžky)

Jesenná šalátová zmes

  • žerucha
  • nasekaná čakanka
  • dubový šalát 

Postup prípravy

V mise zmiešajte listy šalátu, olivový olej a citrónovú šťavu a dochuťte. Pridajte jablká, hrozienka, jarnú cibuľku a premiešajte.

Na pánvici osmažte plátky mäsa.

Podávajte na veľkom tanieri so šalátom a pečenými gaštanmi.

© 2020 Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Všetky práva vyhradené
Skylink® je obchodná značka vlastnená Canal+ Luxembourg S. à r.l.
so sídlom Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg
R.C.S. Luxembourg: B 87.905