Recepty Canal+ Domo

Grilovaný kranas a tabouleh z karfiolu a brokolice

Grilovaný kranas a tabouleh z květáku a brokolice
Porad:Dávid v Európe 2, epizóda 15
Druh mäsa:Ryby a morské plody
Chod:Obed
Večera
Kuchyňa:Španielska

Ingrediencie

  • 2 ks kranasa (ryba podobná makrele)
  • ½ surového karfiolu
  • ½ surovej brokolice
  • 2 lyžice čiernych olív
  • 1 jarná cibuľka, jemne nasekaná
  • olúpané plátky a šťava z jedného pomaranča
  • šťava z ½ citrónu
  • hotový popcorn
  • soľ
  • čierne korenie
  • olivový olej

Postup prípravy

V kuchyňskom robote rozmixujte karfiol a brokolicu. Preložte do misky a zmiešajte s čiernymi olivami, jarnou cibuľkou, plátkami pomaranča a citrónovou sťavou a olivovým olejom. Dochuťte soľou a čiernym korením.

Pridajte hotový popcorn. Každú rybu narežte, osolte a okoreňte a grilujte na pánvici niekoľko minút z obidvoch strán. Čerstvo ugrilované ryby podávajte teplé s taboulehom.

© 2020 Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Všetky práva vyhradené
Skylink® je obchodná značka vlastnená Canal+ Luxembourg S. à r.l.
so sídlom Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg
R.C.S. Luxembourg: B 87.905