Recepty Canal+ Domo

Tagliatelle so špenátom a šošovicou

Tagliatelle se špenátem a čočkou
Porad:365 obedov Mariety Mareckej, epizóda 13
Chod:Obed
Večera
Kuchyňa:Talianska

Ingrediencie

  • ½ balenie cestovín tagliatelle
  • 2 strúžky cesnaku
  • olivový olej
  • 1 hrnček varenej zelenej šošovice
  • ½ lyžičky rasce
  • ½ malé chilli papričky
  • 200–250 g syra mascarpone
  • 400 g čerstvého špenátu
  • muškátový oriešok
  • soľ
  • čierne korenie
  • kôra z ½ citrónu

Postup prípravy

Cestoviny uvarte podľa návodu. V polovičke varenia začnite pripravovať omáčku. Na veľkej pánvici zahrejte olivový olej a cesnak nakrájaný na plátky. Pridajte šošovicu, rascu, citrónovú kôru a chilli. Krátko osmahnite a pridajte špenátové listy. Dochuťte soľou a čiernym korením, znížte plameň a pridajte syr mascarpone.

K omáčke pridajte cestoviny varené al dente, krátko všetko prehrejte a podávajte.

© 2020 Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Všetky práva vyhradené
Skylink® je obchodná značka vlastnená Canal+ Luxembourg S. à r.l.
so sídlom Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg
R.C.S. Luxembourg: B 87.905