Recepty Canal+ Domo

Cestoviny s bravčovým mäsom a hlívou ústričnou

Těstoviny s vepřovým masem a hlívou ústřičnou
Porad:Ako nafúknuť malý byt 2, epizóda 1
Druh mäsa:Bravčové
Chod:Obed
Večera
Kuchyňa:Stredoeurópska

Ingrediencie

  • 250 g cestovín (vretená)
  • 30 dkg bravčového
  • cibuľa
  • 4 hlívy ústričnej
  • 2 lyžice olivového oleja
  • lyžica soli
  • lyžička tabasca
  • lyžica pliesňového syra
  • 0,5 pohára sladkej smotany
  • 2 špetky muškátového oriešku
  • hrsť cherry paradajok
  • citrón
  • pár listov bazalky

Postup prípravy

Na olivovom oleji osmažte nasekanú cibuľku a pridajte pokrájané bravčové mäso. Smažte, kým mäso ľahúčko nezhnedne Potom pridajte kúsky hlívy. Dochuťte muškátovým orieškom, soľou a čiernym korením. Pridajte smotanu a syr. Miešajte kým sa všetko nespojí. Potom pridajte tabasco a nasekanú petržlenovú vňať. Uvarte cestoviny v slanej vode, sceďte ich a pridajte do omáčky spolu so 4- 5 lyžicami vody z cestovín.

Cestoviny na záver ozdobte nakrájenými paradajkami s bazalkou, olivovým olejom a citrónovou šťavou. Dodá to celému pokrmu nielen farbu , ale tiež ho osvieži.

© 2020 Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Všetky práva vyhradené
Skylink® je obchodná značka vlastnená Canal+ Luxembourg S. à r.l.
so sídlom Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg
R.C.S. Luxembourg: B 87.905