Porad:Uvar mi, mami! 2, epizóda 3
      
      
      
      
      
        Chod:Predjedlá a malé jedlá
      
      
      
      
        Kuchyňa:Stredoeurópska
Vegetariánska a vegánska
      
      
     
   
  
    
      
      Ingrediencie
      
      
	- 4–5 mrkví
- 1 lyžica majoránky
- 1 lyžička mletých semien koriandru
- soľ (podľa chuti)
- kokosový olej nebo prepustené maslo
 
    
      
Postup prípravy
      Mrkvu umyte, ošúpte, nakrájajte na hranolky a vložte do plastového sáčku. Pridajte korenie, potrite trochou vybraného tuku a dôkladne premiešajte. Potom rozložte hranolky rovnomerne na papier na pečenie namazaný trochou tuku. Pečte pri teplote 180 °C asi 45 minút (aby bola mrkva úplne mäkká).