Recepty Canal+ Domo

Klíčky mungo

Klíčky mungo
Porad:Uvar mi, mami! 2, epizóda 1
Chod:Predjedlá a malé jedlá
Šalát
Kuchyňa:Stredoeurópska
Vegetariánska a vegánska

Ingrediencie

  • pohár semienok fazule mungo
  • studená, prevarená voda

Postup prípravy

Opláchnite semienka, vložte ich do vysokej nádoby, zalejte ju vodou a odložte na 1–2 dni. Meňte vodu dvakrát denne. Potom semienka opláchnite a odložte na bok, už bez vody, prikryté gázou alebo papierovou utierkou, aby nestratili vlhkosť. Preplachujte ich dvakrát denne vodou.

Klíčky môžete jesť kedykoľvek behom vegetácie, idealne ešte predtým, kým sa zelené listy plne vyvynú.

© 2020 Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Všetky práva vyhradené
Skylink® je obchodná značka vlastnená Canal+ Luxembourg S. à r.l.
so sídlom Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg
R.C.S. Luxembourg: B 87.905