Recepty Canal+ Domo

Späť na stránku Canal + Domo

Zamiakové balóniky

Bramborové balónky
Porad:Uvar mi, mami! 2, epizóda 1
Chod:Obed
Predjedlá a malé jedlá
Kuchyňa:Stredoeurópska
Vegetariánska a vegánska

Ingrediencie

  • zemiaky
  • soľ

Postup prípravy

Neošúpané zemiaky dôkladne umyte, rozkrojte pozdĺžne na polovičky, rovnomerne osolte a položte na papier na pečenie. Pečte pri teplote 180 °C asi 30 – 40 minút, kým sa nenafúknu a nevytvorí sa zlatavá chrumkavá kôrka.

Takto pripravené zemiaky podávajte so studenou alebo teplou porciou zeleniny alebo s kyslou kapustou.

© 2020 Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Všetky práva vyhradené
Skylink® je obchodná značka používaná pod licenciou Canal+ Luxembourg S. à r.l.
so sídlom Rue Albert Borschette 2, L-1246 Luxembourg
R.C.S. Luxembourg: B 87.905