Šport

Ten najlepší ženský tenis čaká na CANAL+ Sport!

WTA – program o športe
Skylink Live TV

Sledujte na CANAL+ Sport na Skylink Live TV Sledovať

Svetový ženský tenis, to je dnes český národný šport. Pohľad do rebríčka WTA na konci sezóny je úplne odzbrojujúci.

V prvej päťdesiatke nájdeme 8 Češiek. V prvej stovke je potom dokonca 10 českých a slovenských hráčok. Pádny dôvod, prečo sa CANAL+ Sport rozhodol do svojej ponuky pridať práve tento prémiový športový obsah.

Toto nie je nejaký januárový vrtoch skupiny nadšencov, ale záväzok, vďaka ktorému si užijete ten najlepší ženský tenis na svojich obrazovkách minimálne do konca roku 2028. Zisk exkluzívnych vysielacích práv pre Česko a Slovensko sa stretáva nielen s fantastickými úspechmi Markéty Vondroušovej, Karolíny Muchovej a ďalších tenistiek v posledných mesiacoch, ale tiež s istou „revolúciou“ zo strany ženského tenisového okruhu WTA. Ten sa rozhodol povýšiť niektoré turnaje kategórie 250 na podniky WTA 500 a niektoré turnaje najvyššej kategórie WTA 1000 predĺžiť z jedného na dva týždne. Populárne zastávky tenisového kolotoča v Indian Wells, Ríme alebo Pekingu sa tak popri Miami či Madride stávajú malými grandslamami s účasťou kompletnej svetovej špičky. Ani záverečný Turnaj majsteriek pre osem najlepších singlistiek a deblistiek pochopiteľne v ponuke nemôže chýbať.

To všetko si v priebehu skutočne dlhej sezóny budete môcť vychutnať s kvalitným českým a slovenským komentárom. Ba čo viac, na CANAL+ Sport pre vás chystáme aj zápasové štúdiá s rozborom na dreň od popredných tenistiek nedávnej minulosti, či už vysielané z pražskej Štvanice, alebo priamo z dejísk jednotlivých turnajov. Tešiť sa môžete tiež na tenisový magazín, ktorý sa bude zaujímať o to, aké talizmany má ktorá tenistka vo svojom bagu, ktorú súperku najviac neznáša alebo napríklad o to, kam sa za posledné roky posunulo vypletanie rakiet. Aby toho nebolo málo, v televíznom vysielaní, ale aj na sociálnych sieťach na vás čakajú videoblogy českých a slovenských tenistiek, ktoré nám ponúknu exkluzívny pohľad do zákulisia vrcholového tenisu. To si jednoducho nemôžete nechať ujsť!

WTA

Šport
Foto CANAL+

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC