Šport

Šťastné a futbalové! Premier League si tento rok pre svojich divákov pripravila bohatú nádielku.

Premier League – štedrodenný súboj
Skylink Live TV

Sledujte na CANAL+ Sport na Skylink Live TV Sledovať

Pre väčšinu futbalistov v Európe predstavuje obdobie Vianoc čas odpočinku. Chvíľu, kedy sa nabitý program ligových stretnutí zvoľní alebo úplne preruší a hráči môžu zapnúť úsporný režim. To ale rozhodne neplatí pre hviezdy Premier League. Tento rok sa navyše v najvyššej anglickej súťaži po takmer 30 rokoch odohrá štedrodenný duel!

Písal sa 24. december roku 1995. Hráči Leeds United vtedy nadelili domácim fanúšikom krásny darček, keď svojho úhlavného rivala Manchester United porazili 3:1. Po dlhý čas išlo o jediný zápas Premier League, ktorý sa v tento sviatočný deň konal. To sa však má tento rok zmeniť.

Vedenie prvej anglickej ligy totiž rozhodlo o tom, že na takzvaný „Christmas Eve“ sa odohrá zápas medzi Wolves a Chelsea. A to napriek protestom najmä fanúšikov Blues, ktorí sa sťažujú na náročnosť cestovania v deň, keď sa po celej krajine schádzajú a stretávajú rodiny. Prevádzka na britských železniciach však nemusí trápiť divákov CANAL+ Sport, ktorým (ne)tradičný duel ponúkneme v priamom prenose a samozrejme aj so živým komentárom.

Ostatne už 23. decembra navodíme vianočnú atmosféru v našom štúdiu Match Time, ktoré bude sprevádzať zápas Tottenhamu s Evertonom a predovšetkým šláger 18. kola medzi Liverpoolom a Arsenalom. Špeciálne štúdio nebude chýbať ani 26. decembra, teda na „Boxing Day“, ktorý je takmer pre všetkých Angličanov už po desaťročia synonymom výdatnej nálože futbalových stretnutí.

Atraktívne duely Premier League prinesú aj nasledujúce dni. A to vrátane Silvestra alebo Nového roka. Sviatočné obdobie na Ostrovoch skrátka znamená futbal. Ak už teda máte dosť rozprávok a komédií, ktoré ste videli nekonečnekrát, dajte šancu najpopulárnejšej futbalovej lige na CANAL+ Sport. Každý zápas Premier League totiž rozpráva jedinečný príbeh!

Premier League

Šport
Foto CANAL+
CANAL+ Sport pondelok 4. 12. Moj TV program Satelitná televízia: CANAL+, CANAL+ Komplet, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet a Premium Internetová televízia: CANAL+, CANAL+ Komplet, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC