Šport

Premier League je späť! Vstúpte s CANAL+ Sport do sveta toho najlepšieho futbalu

Premier League - živé vysielanie a novinky
Skylink Live TV

Sledujte na CANAL+ Sport na Skylink Live TV Sledovať

Leto je síce v plnom prúde, ale hráčom Premier League sa už voľno skončilo. Dvadsiatka klubov natešene prešľapuje na štartovej čiare novej sezóny a s ňou aj milióny futbalových priaznivcov po celom svete. A vďaka CANAL+ Sport pri tom môžete byť aj vy. Pripútajte sa, lebo nový ročník sľubuje ešte zaujímavejšie predstavenie ako ten minulý.

Premier League je najlepšou ligou na svete. Ostrovné kluby šéfujú futbalovému potravinovému reťazcu, čo potvrdzujú nielen suverénnym vystupovaním na prestupovom trhu, ale aj výkonmi v rámci kontinentálnych súťaží. Čerstvým dôkazom je úspech West Hamu. Kladivári síce v Premier League bojovali o prežitie, ale v pražskom Edene s oboma Čechmi v základnej zostave slávili historický triumf v Európskej konferenčnej lige.

Svoju silu potvrdil aj Manchester City, ktorý v minulej sezóne získal treble. Po dlhých rokoch čakania dosiahol na víťazstvo v Lige majstrov a jeho namaškrtení fanúšikovia si zvykli na futbalové predstavenia blížiace sa dokonalosti, ktoré posúvajú snáď všetky hranice najobľúbenejšieho športu našej planéty.

A najrôznejšie hranice posúva aj manažér nováčika z Burnley Vincent Kompany. Progresívny kouč dokázal počas jedinej sezóny pretvoriť imidž klubu, ktorý do chvíle jeho nástupu vyznával staromódny futbal. Lenže odvážny Belgičan prekopal hernú filozofiu a tím premenil na nepoznanie. K prvému miestu v druhej lige sa Clarets prekombinovali pekným ofenzívnym štýlom.

Športová odmena na seba nenechala dlho čakať. V rámci prvého kola zavítajú do Burnley práve úradujúci šampióni z Manchestru City. Úvodný výkop snáď nemôže byť symbolickejší. Zápas nádejného nováčika s európskym veľmajstrom najlepšie charakterizuje súčasnú realitu anglického futbalu. Liga bude rozmanitejšia, a o to menej predvídateľná.

Zabudnúť na neúspech z predchádzajúceho ročníka totiž bude chcieť Liverpool aj Chelsea. Rovnako tak Everton, Wolves alebo West Ham – tí všetci majú po nepodarenom roku za cieľ udobriť si svojich náročných fanúšikov. Veľké veci môžeme očakávať aj od skvele posilňujúceho Arsenalu a tiež od Man United, ktorých výkony pod Ten Hagom dlhodobo vykazujú vzostupnú tendenciu.

To všetko dohromady sľubuje ďalší nezabudnuteľný rok v spoločnosti elitného anglického futbalu. Tešiť sa môžeme na ambiciózne veľkokluby, dravé celky zo stredu tabuľky a neohrozených nováčikov. Tí všetci sa pokúsia čo najskôr prevziať opraty pevne do vlastných rúk. Ich snaženie budete môcť sledovať už od 11. augusta na CANAL+ Sport.

Výživnú porciu atraktívnych zápasov budeme sprevádzať štúdiami Match Time a ani tento rok neprídete o obľúbený Konferenčný prenos.

Diváci CANAL+ Sport sa môžu tešiť aj na pravidelnú pondelkovú talkshow Premier Club s moderátormi Jaromírom Bosákom, Matúšom Lukáčom alebo Martinom Minhom. Okrem nepreberného množstva magazínov a dokumentov z produkcie Premier League pripravujeme ďalšie originálne relácie priamo z dielne CANAL+ Sport: PL Memories s Karlom Häringom alebo Fantasy Show s Karlom Tvarohom.

V novej sezóne pre vás chystáme aj niekoľko noviniek. Tou najväčšou bude možnosť sledovať vybraný zápas so sprievodom štatistických ukazovateľov, ktoré budú v reálnom čase reflektovať dianie na ihrisku. Naozaj je sa na čo tešiť.

Premier League klope na dvere, tak pri tom buďte s nami!

Premier League

Šport
Foto CANAL+

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC