Šport

Kam sa bežný smrteľník nepozrie

WTA Tour – športový program
Skylink Live TV

Sledujte na CANAL+ Sport na Skylink Live TV Sledovať

Nielen priame prenosy špičkových zápasov a rozhovory s hviezdami, ale tiež pohľady do zákulisia veľkých tenisových turnajov ponúka divákom CANAL+ Sport. 

Keď sa povie WTA Tour, kdekomu sa vybavia predovšetkým fanúšikmi obkľúčené hlavné scény, na ktoré sa navyše upierajú zraky miliónov divákov sediacich pri obrazovkách. Ale aj mimo pozornosť davov sa pri význačných akciách dejú zaujímavé veci.

V jednej miestnosti sa s obdivuhodným fortieľom a sústredením venujú svojmu remeslu vypletači rakiet. Opodiaľ sa hráčky s členmi svojich tímov rozcvičujú pred nadchádzajúcim zápasom. Iné priestory s pohodlnými gaučmi a kresielkami sú určené na odpočinok a na čakanie na nástup na kurt. V rozľahlej jedálni sa z bohatého menu vyberajú zdravé pokrmy aj vyložene chutné maškrty. V nejednom areáli sa usporiadatelia postarajú hráčkam a hráčom o detičky v akejsi materskej škôlke, niekde možno zaskočiť na manikúru. Práve na tieto miesta, verejnosti často neprístupné, sa chystá vyraziť štáb CANAL+ Sport pri februárovom súboji v Dubaji. Na prestížnom podniku kategórie WTA 1000, na ktorom by mala minuloročný titul obhajovať česká šampiónka Barbora Krejčíková, vezme divákov medzi hviezdy, kam sa bežný smrteľník len tak neprešmykne.

Účasť na blízkovýchodnej expedícii prisľúbila redakčná expertka Lucie Šafářová, niekdajšia svetová päťka. V pláne je prítomnosť tímu na mediálnom stretnutí, pri ktorom najvýraznejšie osobnosti turnaja odpovedajú na odborné aj zábavné otázky. CANAL+ Sport tak pokračuje v plnení sľubu, že tenisovú brandžu predstaví exkluzívnym a veľmi neobvyklým spôsobom. Ostatne už komentátorské výkony bývalých špičkových hráčok pri živých prenosoch z januárových akcií v Austrálii vzbudili náležitú pozornosť.

Šafářová si odbila úspešnú premiéru po boku Kláry Koukalovej, v odbore už skúsenej mazáčky. O pár dní neskôr ju v kabíne so slúchadlami s mikrofónom nahradila ďalšia novicka Kristýna Plíšková. Svojím spôsobom sa opäť podarilo spojiť preslávené duo H+H. Na olympiáde v Londýne v lete 2012 sa Andrei Hlaváčkovej s Luciou Hradeckou podarilo vybojovať strieborné medaily. Získali taktiež tituly na Roland Garros a US Open. V januári 2024 sa potom zišli – obe v očakávaní narodenia potomkov – pri komentovaní zápasu Azarenka – Sabalenka v semifinále v Brisbane. Pri dueli o trofej na nasledujúcom turnaji v Adelaide sa Hlaváčková stretla s kamarátkou z detstva, ktoré obe prežili v Plzni. Áno, do akcie sa dostala aj Barbora Strýcová, ďalší tromf CANAL+ Sport.

Expertky osviežili prenosy svojím prirodzeným prejavom, vtipnými príhodami i odbornými poznámkami, aké na iných staniciach príliš často nepočujete. Originálne poňatie vysielania WTA Tour sa tak ďalej rozvíja. Výprava do Dubaja mu má dodať ďalší rozmer. Príspevky priamo z miesta opentlia spravodajstvo zo zrazu športových celebrít a zároveň sa premietnu do ďalších vydaní špeciálneho magazínu Come On, ktorého prvé diely už televízne obecenstvo mohlo vidieť.

Všetky čerstvé novinky sa dajú v každom okamihu nájsť na stránke www.canalplussport.sk a na sociálnych sieťach. Je čoraz zjavnejšie, že sa oplatí sledovať ženský tenis na CANAL+ Sport.

WTA Tour

Šport
Foto CANAL+
CANAL+ Sport pondelok 5. 2. Moj TV program Satelitná televízia: CANAL+, CANAL+ Komplet, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet a Premium Internetová televízia: CANAL+, CANAL+ Komplet, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC