Šport

Báječná tenisová epocha na CANAL+ Sport!

WTA – programy zo sveta športu
Skylink Live TV

Sledujte na CANAL+ Sport na Skylink Live TV Sledovať

Vskutku hviezdne obsadenie zdobí tenisový projekt, ktorý na českej a slovenskej športovej mediálnej scéne nemá obdobu. Na CANAL+ Sport môžete od januára z bezprostrednej blízkosti sledovať dianie na špičkovom ženskom okruhu WTA.

P o svojom poslednom profesionálnom zápase v povestnej betónovej džungli zvanej US Open rozprávala tenisová šampiónka Barbora Strýcová o živote, ktorý ju čaká po ukončení kariéry.

Prezradila, že by synčekovi Vincentovi rada zaobstarala súrodenca a že by si chcela skúsiť zabehnúť maratón. Reč prišla aj na rolu televíznej expertky. „Zaujímala by ma,“ vyhlásila začiatkom septembra s iskričkami v očiach. „Nejaké ponuky som už dostala. Stále som ich odkladala a na niečo sa vyhovárala. Možno sa nechám presvedčiť.“  A čo myslíte? Stalo sa! O pár mesiacov neskôr kývla dvojnásobná wimbledonská víťazka vo štvorhre na ponuku Canal+ Sport, aby sa stala členkou tímu, ktorý rozbieha mimoriadny tenisový projekt. Strýcová sa v ňom stretáva s ďalšími bývalými výbornými hráčkami Luciou Šafářovou, Klárou Koukalovou, Luciou Hradeckou, Andreou Hlaváčkovou alebo Kristýnou Plíškovou.

Všetky tieto dámy budú ako odborníčky v štúdiu, komentátorky a reportérky uvádzať divákov priamo na scénu aj do zákulisia turnajov WTA kategórií 1000, 500 a 250. Canal+ Sport sa ako držiteľ exkluzívnych vysielacích práv v nasledujúcich piatich rokoch chystá zachytiť všetku krásu a napätie žiarivej epochy českého ženského tenisu. Sezónu 2023 uzavrelo osem Češiek v elitnej päťdesiatke svetového rebríčka, pričom Markéta Vondroušová, Karolína Muchová a Barbora Krejčíková sa umiestnili v Top 10. Diváci sa môžu tešiť na priame prenosy ich zápasov, rozhovory s nimi a pohľady expertiek v štúdiu Match Point.

Rýdzo odbornú rovinu aj zábavnú stránku profesionálneho tenisu im priblíži magazín Come on, do ktorého budú české a slovenské hráčky prispievať vlastnými videoklipmi a fotografiami.

Ďalší neobvyklý pohľad prinesú exkluzívne interview s názvom Advantage. V prvých dieloch sa predstavia práve Muchová, Vondroušová, Marie Bouzková, Linda Nosková, Anna Karolína Schmiedlová a ďalšie osobnosti tejto športovej brandže. Tvárou CANAL+ Sport sa navyše stala Karolína Muchová, s ktorou fanúšikovia môžu prežiť pestré putovanie po areáloch v Európe, Ázii aj Amerike. Spoločne budeme tiež sledovať, ako po jej víťazných úderoch rastie suma na dobročinnom konte Muška.

Redakčný štáb sa v prvých mesiacoch chystá vyraziť na turnaje do Linca, Dubaja a potom na ďalšie prestížne „päťstovky“ a „tisícovky“, na ktorých natočí veľa výnimočného materiálu. Čerstvé novinky v každom okamihu nájdete na stránke www.canalplussport.sk a na sociálnych sieťach. Na nich objavíte potrebné informácie, aby vám neunikol žiadny tenisový trhák. Ponúka sa vám jedinečná príležitosť. Staňte sa očitými svedkami doby, v ktorej sa Češky zásadne podieľajú na vláde nad tenisovým svetom.

WTA

Šport
Foto CANAL+
CANAL+ Sport pondelok 8. 1. Moj TV program Satelitná televízia: CANAL+, CANAL+ Komplet, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet a Premium Internetová televízia: CANAL+, CANAL+ Komplet, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC